reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
O to czymś takim byłabym zainteresowana [emoji3] wasza wiedza po porodzie będzie dla mnie bezcenna

f2w3rjjgvkjhkndh.png
No to zaloz..wyslij mi pw..podesle swoje dane do konta i mnie znajdziesz..reszte ja ogarne [emoji4]

No i to jest sensowne myslenie..

Dziewczyny ja moge zalozyc grupe tajna na facebooku by sie szybko wymieniac informacjami np w razie szpitala lub potem po porodach na zdjecia maluszkow..

U nas sie to bardzo sprawdzilo bo wtedy trudno bylo na forum przeszukiwac jak dzieciatka ciagle na piersi wisialy [emoji4]

Ja też jestem jak najbardziej za szybciej się tam ogarnę bo tu mi kiepsko idzie :). Podobnie mam ze starszakiem juz 9 lat

Dziewczyny miałyście sprawdzane przepływy w tętnicach macicznych? Ja w tym tygodniu mam iść na patologię ( brrrrr) i będą mi Dopplera robić.

Dziewczyny miałyście sprawdzane przepływy w tętnicach macicznych? Ja w tym tygodniu mam iść na patologię ( brrrrr) i będą mi Dopplera robić.
Ja miałam sprawdzane przy okazji. [emoji4] ale dziwne że Cię kładą na patologie. Jak to badanie to zwykle usg. A coś jest nie tak , że lekarz cie na to wysłał ?

reklama
Wielka prośba o pomoc !!
Witam, jestem studentką logopedii na Uniwersytecie Gdańskim, piszę pracę licencjacką pt.: stan wiedzy przyszłych rodziców na temat profilaktyki logopedycznej w pierwszym roku życia dziecka. Proszę o pomoc przyszłe mamy, a także przyszłych tatusiów i wypełnienie krótkiej ankiety w tym temacie potrzebnej do napisania powyższej pracy. Byłabym bardzo wdzięczna za poświęcenie 5 minut.

Link do ankiety --> Link do: Stan wiedzy przyszłych rodziców na temat profilaktyki logopedycznej w pierwszym roku życia dziecka

P.S. Chętnie odpowiem później na pytania, jeśli ktoś byłby zainteresowany, w jakiejś prywatnej wiadomości lub po zakończeniu moich badań.
Z góry dziękuję :)

Do góry