reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
O to czymś takim byłabym zainteresowana [emoji3] wasza wiedza po porodzie będzie dla mnie bezcenna

f2w3rjjgvkjhkndh.png
No to zaloz..wyslij mi pw..podesle swoje dane do konta i mnie znajdziesz..reszte ja ogarne [emoji4]

No i to jest sensowne myslenie..

Dziewczyny ja moge zalozyc grupe tajna na facebooku by sie szybko wymieniac informacjami np w razie szpitala lub potem po porodach na zdjecia maluszkow..

U nas sie to bardzo sprawdzilo bo wtedy trudno bylo na forum przeszukiwac jak dzieciatka ciagle na piersi wisialy [emoji4]

Ja też jestem jak najbardziej za szybciej się tam ogarnę bo tu mi kiepsko idzie :). Podobnie mam ze starszakiem juz 9 lat

Dziewczyny miałyście sprawdzane przepływy w tętnicach macicznych? Ja w tym tygodniu mam iść na patologię ( brrrrr) i będą mi Dopplera robić.

Dziewczyny miałyście sprawdzane przepływy w tętnicach macicznych? Ja w tym tygodniu mam iść na patologię ( brrrrr) i będą mi Dopplera robić.
Ja miałam sprawdzane przy okazji. [emoji4] ale dziwne że Cię kładą na patologie. Jak to badanie to zwykle usg. A coś jest nie tak , że lekarz cie na to wysłał ?

reklama
Wielka prośba o pomoc !!
Witam, jestem studentką logopedii na Uniwersytecie Gdańskim, piszę pracę licencjacką pt.: stan wiedzy przyszłych rodziców na temat profilaktyki logopedycznej w pierwszym roku życia dziecka. Proszę o pomoc przyszłe mamy, a także przyszłych tatusiów i wypełnienie krótkiej ankiety w tym temacie potrzebnej do napisania powyższej pracy. Byłabym bardzo wdzięczna za poświęcenie 5 minut.

Link do ankiety --> Link do: Stan wiedzy przyszłych rodziców na temat profilaktyki logopedycznej w pierwszym roku życia dziecka

P.S. Chętnie odpowiem później na pytania, jeśli ktoś byłby zainteresowany, w jakiejś prywatnej wiadomości lub po zakończeniu moich badań.
Z góry dziękuję :)

Do góry