reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
mlodamama21
rudziutka38
Ja też jestem jak najbardziej za szybciej się tam ogarnę bo tu mi kiepsko idzie . Podobnie mam ze starszakiem juz 9 latNo i to jest sensowne myslenie..
Dziewczyny ja moge zalozyc grupe tajna na facebooku by sie szybko wymieniac informacjami np w razie szpitala lub potem po porodach na zdjecia maluszkow..
U nas sie to bardzo sprawdzilo bo wtedy trudno bylo na forum przeszukiwac jak dzieciatka ciagle na piersi wisialy [emoji4]
rudziutka38
Dziewczyny miałyście sprawdzane przepływy w tętnicach macicznych? Ja w tym tygodniu mam iść na patologię ( brrrrr) i będą mi Dopplera robić.
Anulka.
Chyba tylko ja jestem za murzynami, bo nie mam i nie bede mieć fb
Sasanka ja też bez Facebooku [emoji12]
No ja też bez fb... hmmm muszę pogadać z córką jak to zrobić żeby być tylko na tej grupie bo fb nie chce mieć [emoji6] ja to jestem zielona w tych sprawach [emoji12]
U
użytkownik 167877
Gość
Ja miałam sprawdzane przy okazji. [emoji4] ale dziwne że Cię kładą na patologie. Jak to badanie to zwykle usg. A coś jest nie tak , że lekarz cie na to wysłał ?Dziewczyny miałyście sprawdzane przepływy w tętnicach macicznych? Ja w tym tygodniu mam iść na patologię ( brrrrr) i będą mi Dopplera robić.
reklama
Wielka prośba o pomoc !!
Witam, jestem studentką logopedii na Uniwersytecie Gdańskim, piszę pracę licencjacką pt.: stan wiedzy przyszłych rodziców na temat profilaktyki logopedycznej w pierwszym roku życia dziecka. Proszę o pomoc przyszłe mamy, a także przyszłych tatusiów i wypełnienie krótkiej ankiety w tym temacie potrzebnej do napisania powyższej pracy. Byłabym bardzo wdzięczna za poświęcenie 5 minut.
Link do ankiety --> Link do: Stan wiedzy przyszłych rodziców na temat profilaktyki logopedycznej w pierwszym roku życia dziecka
P.S. Chętnie odpowiem później na pytania, jeśli ktoś byłby zainteresowany, w jakiejś prywatnej wiadomości lub po zakończeniu moich badań.
Z góry dziękuję
Witam, jestem studentką logopedii na Uniwersytecie Gdańskim, piszę pracę licencjacką pt.: stan wiedzy przyszłych rodziców na temat profilaktyki logopedycznej w pierwszym roku życia dziecka. Proszę o pomoc przyszłe mamy, a także przyszłych tatusiów i wypełnienie krótkiej ankiety w tym temacie potrzebnej do napisania powyższej pracy. Byłabym bardzo wdzięczna za poświęcenie 5 minut.
Link do ankiety --> Link do: Stan wiedzy przyszłych rodziców na temat profilaktyki logopedycznej w pierwszym roku życia dziecka
P.S. Chętnie odpowiem później na pytania, jeśli ktoś byłby zainteresowany, w jakiejś prywatnej wiadomości lub po zakończeniu moich badań.
Z góry dziękuję