reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

No i to jest sensowne myslenie..

Dziewczyny ja moge zalozyc grupe tajna na facebooku by sie szybko wymieniac informacjami np w razie szpitala lub potem po porodach na zdjecia maluszkow..

U nas sie to bardzo sprawdzilo bo wtedy trudno bylo na forum przeszukiwac jak dzieciatka ciagle na piersi wisialy [emoji4]

Ja też jestm za :)

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Ja miałam sprawdzane przy okazji. [emoji4] ale dziwne że Cię kładą na patologie. Jak to badanie to zwykle usg. A coś jest nie tak , że lekarz cie na to wysłał ?

Nie kładą na szczęście tylko na oddziale mi będą robić. Jak byłam w Warszawie na echu serca płodu to lekarz stwierdził, że opór troszkę za duży i żeby sprawdzić

No ja też bez fb... hmmm muszę pogadać z córką jak to zrobić żeby być tylko na tej grupie bo fb nie chce mieć [emoji6] ja to jestem zielona w tych sprawach [emoji12]

16udskjopmtfyunf.png
Zakładasz konto mozesz np z fikcyjnymi danymi i nie zapraszasz zadnych znajomych tylko dolaczasz do grupy i tyle :)
Dziewczyny miałyście sprawdzane przepływy w tętnicach macicznych? Ja w tym tygodniu mam iść na patologię ( brrrrr) i będą mi Dopplera robić.

oar8s65gmlqg37sx.png

Ja dołączyłam na fb do sierpniowek 2014, ale jakos bardziej się gubiłam bo ilość wątków byłam pomnożona przez tysiąc. Tutaj mi łatwiej. Ja wiec raczej będę tutaj niż na fb.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry