Arya88
Fanka BB :)
Ja z sierpniowkami 2011 tez mam jeszcze kontakt ,ale tylko na fb. U nas jeden post dzienny i pod nim kontynuacja
U nas tak samo - my sierpniówki 2013
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z sierpniowkami 2011 tez mam jeszcze kontakt ,ale tylko na fb. U nas jeden post dzienny i pod nim kontynuacja
Ten trzeci ok, chyba w normie jeszcze nie?dobry ja mam 77, 114 i 114 ;(
Ja jeszcze nie miałam, ale na moje oko jest ok [emoji4] pierwsze prawidłowe, drugie wzrasta, a trzecie spada. Tak powinno być [emoji11]
norma 3 do 140, tylko dziwne że w 60 min nic się u mnie nie zmienilo. Myślę że to przez to że pierwsze 2 pobrane z żyły a trzeci z palca, może inna dokładność i dlatego tak ?
Najgorsze jest to ze jak zwykly podatnik jak sie spozni z zapłata to od razu leca odsetki a oni płacą kiedy chcą:/ Przynajmniej jakby byl jakis konkretny dzien 25 czy 30 a z tego co czytalam i mowicie nie ma zadnych norm. To walka z wiatrakami:/