reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja z sierpniowkami 2011 tez mam jeszcze kontakt ,ale tylko na fb. U nas jeden post dzienny i pod nim kontynuacja :) :)

5djylbetecfse5n6.png

U nas tak samo - my sierpniówki 2013 :)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Kurczę jestem taka wkurzona na ten cholerny Zus już dwa miesiace bez kasy a w marcu bedzie trzeci.Nie wiem kiedy oni raczą zapłacić ;( Byłam dzisiaj w oddziale i nie ma żadnej info o przelewie.Już tyle okazji mi przeszło przed nosem aby coś kupić.To bardzo frustrujące :(

Właśnie. Powiedz im , że będziesz chciała odsetki i pojdziesz do sądu. Oni mogą Ci jeszcze zapłacić w ratach. Mi tak zapłacili - za każde zwolnienie oddzielnie.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Najgorsze jest to ze jak zwykly podatnik jak sie spozni z zapłata to od razu leca odsetki a oni płacą kiedy chcą:/ Przynajmniej jakby byl jakis konkretny dzien 25 czy 30 a z tego co czytalam i mowicie nie ma zadnych norm. To walka z wiatrakami:/

reklama
Najgorsze jest to ze jak zwykly podatnik jak sie spozni z zapłata to od razu leca odsetki a oni płacą kiedy chcą:/ Przynajmniej jakby byl jakis konkretny dzien 25 czy 30 a z tego co czytalam i mowicie nie ma zadnych norm. To walka z wiatrakami:/

Właśnie tak jest. Mam nadzieje , że na macierzyńskim się ogarną i będzie jeden termin. Czytałam trochę o tych zusach i oni zawsze przegrywają w sądzie czyli ich polityka to totalne bezprawie.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Do góry