reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja z sierpniowkami 2011 tez mam jeszcze kontakt ,ale tylko na fb. U nas jeden post dzienny i pod nim kontynuacja :) :)

5djylbetecfse5n6.png

U nas tak samo - my sierpniówki 2013 :)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Kurczę jestem taka wkurzona na ten cholerny Zus już dwa miesiace bez kasy a w marcu bedzie trzeci.Nie wiem kiedy oni raczą zapłacić ;( Byłam dzisiaj w oddziale i nie ma żadnej info o przelewie.Już tyle okazji mi przeszło przed nosem aby coś kupić.To bardzo frustrujące :(

Właśnie. Powiedz im , że będziesz chciała odsetki i pojdziesz do sądu. Oni mogą Ci jeszcze zapłacić w ratach. Mi tak zapłacili - za każde zwolnienie oddzielnie.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Najgorsze jest to ze jak zwykly podatnik jak sie spozni z zapłata to od razu leca odsetki a oni płacą kiedy chcą:/ Przynajmniej jakby byl jakis konkretny dzien 25 czy 30 a z tego co czytalam i mowicie nie ma zadnych norm. To walka z wiatrakami:/

reklama
Najgorsze jest to ze jak zwykly podatnik jak sie spozni z zapłata to od razu leca odsetki a oni płacą kiedy chcą:/ Przynajmniej jakby byl jakis konkretny dzien 25 czy 30 a z tego co czytalam i mowicie nie ma zadnych norm. To walka z wiatrakami:/

Właśnie tak jest. Mam nadzieje , że na macierzyńskim się ogarną i będzie jeden termin. Czytałam trochę o tych zusach i oni zawsze przegrywają w sądzie czyli ich polityka to totalne bezprawie.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Do góry