reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Bellax przestała pisać po ostatniej małej spince tutaj, podejrzewam, ze to przyczyna dlaczego się nie odzywa.

Omg oby to nie był powód hahaha bo to przecież była zwykła wymiana zdań [emoji15]

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Uff nadrobilam . ...
Ja już kilka dni temu Bellax wywolywalam i cisza :/ a dziś nawet mi się snila :D
Jak zwykle nie wiem o jaką spine chodzi :)

Suelen trzymam kciuki! dobrze, ze jesteś w szpitalu to będą działać na gorąco :)

Gratuluję wizyt i @Kempu synka! :)

Jejuuuuu zdjelam rzęsy po ponad 2 latach uzupełniania non stop- teraz to już w ogóle czuję się jak turbo kupa :p

No bo nie było spiny wg mnie hahahaha ale różnica poglądów, chyba o te badanie na fotelu dyskusja i czytanie ze zrozumieniem [emoji23]
ale mam nadzieję, że nie o to chodzi bo to przecież nie było nic

7u223e3kwboc3bjp.png

No bo nie było spiny wg mnie hahahaha ale różnica poglądów, chyba o te badanie na fotelu dyskusja i czytanie ze zrozumieniem [emoji23]
ale mam nadzieję, że nie o to chodzi bo to przecież nie było nic

7u223e3kwboc3bjp.png

To chyba ja powinnam się obrazić ;)

Majka...ja jestem od tabelki płci.
No właśnie. Przydałoby się ją zaktualizować.

Suelen...myślałam o Was wczoraj długo. Trzymam kciuki za wyniki posiewu i szybkie wyjście.

oar8pg4n1kii9v0d.png

cześć. u mnie ok. skończyły mi się ferie, zaczęłam jazdy na prawko, miałam ciężki tydzień w szkole więc nie miałam siły ani ochoty wchodzić na forum. Rozbawiły mnie stwierdzenia że robi się "niemiło", bo tak to wszystkie są ekspertami od wszystkiego a do obrażenia i mówienia że robi się nie miło to pierwsze [emoji23][emoji23] Ja jestem pod tym względem podobna do emkamat, troche ostrzejsza wymiana zdań tyle .
Troche was nocami czytałam. Gratuluję udanych wizyt i wysypu dziewczynek [emoji173]
Seulen trzymam kciuki za pozytywny wynik posiewu i szybkie założenie szwu ;)

w57vyx8dubspq12k.png

Eeee tam, taka burza to żadna gównoburza :-) Zwykła wymiana zdań babek na hormonach:-)

Ja ostatnio mało się odzywam, bo ciągle pracuję, a po robocie odsypiam:)

Za tydzień 10-tego mam usg połówkowe i już nie mogę się doczekać.
Aaaa kupiłam detektor tętna płodu - bo już trochę świrowałam, ze tych ruchów nie czuję i lekarz już nie mogąc słuchać mojego marudzenia kazał kupić detektor. Zakup trafiony w 100% bo teraz co wieczór sobie słucham serduszka i jestem spokojna :-)

Trochę się wykosztowałam (250 zł) ale ponoć to najczulszy detektor na rynku z tych do użytku osobistego. A taki potrzebowałam, bo mam dużo tłuszczyku na brzuchu. Szczupłym mamom ponoć wystarczy AngelSound :-)

Dziewczyny a tak z innej beczki... czy któraś z Was postanowiła nie chrzcić dziecka? Jeśli tak, to czy spotkała Was (lub dziecko) jakaś przykra sytuacja ze strony szkoły/przedszkola/rodziny/społeczeństwa?

Dziewczyny a tak z innej beczki... czy któraś z Was postanowiła nie chrzcić dziecka? Jeśli tak, to czy spotkała Was (lub dziecko) jakaś przykra sytuacja ze strony szkoły/przedszkola/rodziny/społeczeństwa?

U mnie dzieci męża są nie ochrzczone.
Nic przykrego nie miało miejsca z żadnej strony. Jedynie czasem dzieci cos wspomną ze chciałyby bo wtedy bedzie więcej prezentów :)
Ja syna tez nie ochrzciłam. Moja mama była bardzo wierząca a ja z czasem oddryfowałam od religii. Nie chciałam nic robić na zasadzie co ludzie powiedzą, albo że tak trzeba.
Ostatnio jednak myślę żeby ochrzcić razem z Zosią. Juz nawet poinformowałam o tym rodzinę. Brakuje mi tego elementu religijnego w życiu dziecka/dzieci. No ale muszę być konsekwentna na całej płaszczyźnie w tej dziedzinie. A nie tylko chrzest a reszta się nie nie zmienia.

oar8pg4n1kii9v0d.png

A propo detektorow to nie macie problemu ze znalezieniem tętna czasami?
Bellax odzywaj się tu chociaż że wszystko ok i nie będzie spekulacji ;)

reklama
cześć. u mnie ok. skończyły mi się ferie, zaczęłam jazdy na prawko, miałam ciężki tydzień w szkole więc nie miałam siły ani ochoty wchodzić na forum. Rozbawiły mnie stwierdzenia że robi się "niemiło", bo tak to wszystkie są ekspertami od wszystkiego a do obrażenia i mówienia że robi się nie miło to pierwsze [emoji23][emoji23] Ja jestem pod tym względem podobna do emkamat, troche ostrzejsza wymiana zdań tyle .
Troche was nocami czytałam. Gratuluję udanych wizyt i wysypu dziewczynek [emoji173]
Seulen trzymam kciuki za pozytywny wynik posiewu i szybkie założenie szwu ;)

w57vyx8dubspq12k.png

Fajnie, że napisałaś :) powodzenia za kółkiem ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

Do góry