Sasankaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzialam ja chyba wczoraj na facebooku..napisze do Niej tamNapisałam do niej, pozostaje nam czekać aż się odezwie...
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry.
Synek ma teraz 37.3 oby to już był zwiastun końca gorączki.
Bellax coś długo się nie odzywa, mam nadzieję, że wszystko ok.
Co do snów to też mam jakieś głupie stale, budzę zmęczona po nich
Dzień dobry!
Syn już o 7:15 pobudke nam zrobił i sam marudził że chce spać to inke dostal haha
Ja wczoraj przez sen męża skopałam. Biedny on i poszedl na narożnik
Co do prania, czy znacie fajne żele / plyny do prania?
Tak sprawdzałam. Za małe miasto. Zobaczę jak zacznę chodzić do szkoły rodzenia może będę wiedzieli o jakichś w okolicach
Dziwne że nie zakładają szwu bez względu na wynik no ale na pewno się znają i widocznie mają czas. Byłoby super jakbyś już w piątek wyszła! Trzymam kciuki. Informuj na bieżąco jak maluchy no i wytrwałości
Nie. Musi byc wynik posiewu bakteriologicznego. Jak wyjdzie nie tak cos to najpierw leczenie, a potem szew. Jestem dobrej mysli, ze wyjdzie ok i mnie wypuszcza.Dziwne że nie zakładają szwu bez względu na wynik no ale na pewno się znają i widocznie mają czas. Byłoby super jakbyś już w piątek wyszła! Trzymam kciuki. Informuj na bieżąco jak maluchy no i wytrwałości
Ja też jakoś nie kojarzę o jaką spine chodzi no ale nie ma co. Słowo pisane rużny mają oddźwięk ja olewam guwnoburze
Słyszałam że nie można szwy zakładać jak jest jakakolwiek infekcja bo istnieje ryzyko albo zwiększenia tejże infekcji albo wnikniecia do krwioobiegu. Moze I lepiej ze najpierw się upewnila ja ze jest oki.Dziwne że nie zakładają szwu bez względu na wynik no ale na pewno się znają i widocznie mają czas. Byłoby super jakbyś już w piątek wyszła! Trzymam kciuki. Informuj na bieżąco jak maluchy no i wytrwałości
Ja też jakoś nie kojarzę o jaką spine chodzi no ale nie ma co. Słowo pisane rużny mają oddźwięk ja olewam guwnoburze