reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Sasankaa, Madziarra też o tym myślałem o tej suszarce pod sufitem ,ale ja mam łazienkie bez okna i bardzo mała, trochę boje sie że przez wilgotne ubrania bedzie grzyb na ścianach wychodził :(

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Dziewczyny a jaki macie stopień dojrzałości łożyska?

A to ja nawet nie wiem ze jest takie pojęcie jak stopień dojrzałości.

Co do suszarek nie mam ale słyszałam ze po pierwsze niszczą odzież a po drugie pranie trzeba suszyć partiami, Bo nie wychodzi wszystko razem , no i jeszcze pobor prądu U mnie tez jest z tym problem suszarka niestety stoi w pokoju a ze robie pranie codziennie to nie wyglada to super.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dziś się jakoś tak czułam słabo rano miałam trasę 200 km i sobie tłumaczylam tym że zmęczenie. To mnie brzuch już pobolewa to senność mdłości. A i tak z półtorej godziny temu zaczęły mnie piec policzki. A teraz of pół godziny one zrobiły się jakieś czerwono fioletowo kolorowe. Nie wiem co to wygląda jakbym na coś była strasznie uczulona ale nigdy nie byłam i niczym twarzy nie smakowałam jeść też nic niezwykłego nie jadłam. Co to? Może któras spotkała się z czymś takim :errr:
Ja niestety nie pomogę , nie wiem co to może być :)

5djylbetecfse5n6.png

Suelen o rety, to Wam się narobiło. Dobrze, że jesteś pod opieką i oby wszystko się poukładało. Trzymaj się!

Kempu gratuluję synka! A co to jest stopień dojrzałości? Pierwsze słyszę...

Motylek ja mam oddzielnie i jestem zadowolona ale znajoma ma razem. Ponoc trochę gorzej niż oddzielnie bo bardzo gniewie ciuchy. Ja mam dzięki mojej dużo mniej prasowania, w ogóle nie niszczy ciuchów jak się odpowiedni program ustawi (tak samo jak z pralką) no i na raz mogę suszyć 8kg, więc nie wiem o co chodzi żeby suszyć partiami. Mam ją dopiero pół roku więc to z tych oszczędnych już i nie oddalabym za nic:)

ach dziewczyny ja miałam dzisiaj takie wyrzuty dotyczące tych spacerów że poszliśmy z synkiem. Myślałam że ducha wyzione bo on cały czas biegiem a potem oczywiście pod górkę stanął przede mną i rączki wyciągał... no go wynosiła, a potem brzuch twardy. Ale był taki szczęśliwy że nie żałuję. Ja też się lepiej czułam oprócz tego że spocona i wykonczona;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A co suszarki to ja trzymam na balkonie ja i tam też w lato się suszy pranie bo balkon mam duży i nie od ulicy więc nic tam mi spaliny nie atakują zapachem rzeczy. Ale w zimę też mam tą podwieszana w łazience bez okna. Cały czas jest tam grzejnik włączony (jest ciepło bardzo w łazience) i codziennie na noc zostawiam drzwi otwarte a jak wychodzę to otwieram okna i drzwi właśnie i żadna pleśń mi nie wchodzi :)

Suelen o rety, to Wam się narobiło. Dobrze, że jesteś pod opieką i oby wszystko się poukładało. Trzymaj się!

Kempu gratuluję synka! A co to jest stopień dojrzałości? Pierwsze słyszę...

Motylek ja mam oddzielnie i jestem zadowolona ale znajoma ma razem. Ponoc trochę gorzej niż oddzielnie bo bardzo gniewie ciuchy. Ja mam dzięki mojej dużo mniej prasowania, w ogóle nie niszczy ciuchów jak się odpowiedni program ustawi (tak samo jak z pralką) no i na raz mogę suszyć 8kg, więc nie wiem o co chodzi żeby suszyć partiami. Mam ją dopiero pół roku więc to z tych oszczędnych już i nie oddalabym za nic:)

ach dziewczyny ja miałam dzisiaj takie wyrzuty dotyczące tych spacerów że poszliśmy z synkiem. Myślałam że ducha wyzione bo on cały czas biegiem a potem oczywiście pod górkę stanął przede mną i rączki wyciągał... no go wynosiła, a potem brzuch twardy. Ale był taki szczęśliwy że nie żałuję. Ja też się lepiej czułam oprócz tego że spocona i wykonczona;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A tez się nie znam za bardzo. Wiem, ze z wiekiem ciazy zmienia się stopień dojrzałości i ze w połowie ciazy zwykle jest stopień 1. A ja mam stopień 0, czyli mniej dojrzałe łożysko i się zastanawiam, czy to dobrze czy źle :p

reklama
Dziewczyny któraś z Was posiada może pralko-suszarkę lub ktos ze znajomych ma ? Potrzebuje opini bo mam mętlik w głowie :( zaczęłam ,,ogarniac, mieszkanie tak żebyśmy sie w czwórkę pomiescili na 40m :/ . Mielismy kupic cos większego ,ale chyba jeszcze ze dwa lata musimy pomieszkac w tym co mamy :/ musze dokupic szafe i.komode wieksza przez co nie bede miała miejsca na dużą suszarke na ubrania. Ostanio cały czas mysle czy nie zmienic pralki właśnie na pralko-suszarke żeby chociaż te grubsze ubrania nie musiały suszyc sie na mieszkaniu, tylko ze nikt wśród moich znajomych niema 2w1 :/ maja odzielnie suszarke i chwała ,ale jak.to jest z pralką :/

5djylbetecfse5n6.png
Ja mam od dobrych 10 lat. Najbardziej lubię ręczniki z suszarki, są b. miękkie. Trzeba pamiętać by wyciągać ciepłe pranie bo jak długo leży w suszarce to ciężko potem dopasować. I nie wszystko da się suszyć. A i jeszcze mają inne ilości kg pranych i suszonych, ale zawsze w praniu jest jakis ciuch który nie powinien się suszyć.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry