reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gratuluję udanych wizyt :)

Suelen trzymajcie się tam dzielnie :*

Wionatq a jakas chemią się nie zatarłas? Ja się przed świętami potarłam po policzku ręką po myciu lustra i zrobiło mi się czerwone uczulenie :/ już zapowiedzialam mężowi ze wychrzaniam w cholerę i będę zmywac octem.

Ja dalej chora, synek lepiej ale kaszle przez sen więc odwiedzimy pediatre jutro niech posłucha. Podobno dużo ludzi teraz zapalenia płuc dostaje.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Ja tez dzisiaj połówkowe. Na nic moje stoickie podejście do życia. Staram się zachować spokój, ale średnio mi wychodzi.

W dodatku pół nocy nie spałam a jak juz usnęłam to miałam koszmary. Śniło mi się, ze przyjechałam na badanie wcześniej - piec godzin czekałam pod gabinetem, a wizytę odwołali trzy minuty przed czasem. Poza tym Panie z rejestracji oskarżyły mnie o jedzenie w przychodni bułki grahamki i zapowiedziały donos [emoji14]
Ech co za głupia moja głowa!
Ja to kiedyś osiwieje przez te sny [emoji44]

oar8qqmzkh4q80mv.png

Sasankaa, Madziarra też o tym myślałem o tej suszarce pod sufitem ,ale ja mam łazienkie bez okna i bardzo mała, trochę boje sie że przez wilgotne ubrania bedzie grzyb na ścianach wychodził :(

5djylbetecfse5n6.png
Oj tak... ja tak mam... i w lato jest spoko bo okna w mieszkaniu otwarte non stop ale zima przy odkreconym grzejniku- zapach stechlizny pomieszany z plynem...w swoim mieszkaniu nie powiesze.mam dwie suszatki i jakos upycham pi mieszkaniu ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

A co suszarki to ja trzymam na balkonie ja i tam też w lato się suszy pranie bo balkon mam duży i nie od ulicy więc nic tam mi spaliny nie atakują zapachem rzeczy. Ale w zimę też mam tą podwieszana w łazience bez okna. Cały czas jest tam grzejnik włączony (jest ciepło bardzo w łazience) i codziennie na noc zostawiam drzwi otwarte a jak wychodzę to otwieram okna i drzwi właśnie i żadna pleśń mi nie wchodzi :)
O to to. U mnie od wiosny do jesieni pranie na balkonie ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja mam suszarke w lazience i prawie nigdy nie jest pusta [emoji12] staram sie otwoerac okno w dni ktore piore by sie to mieszalo i grzybor kiedys nie wylazl..mam strych ale teraz przez wylaz z micha prania po drabinie to juz kiepsko[emoji52]

reklama
Do góry