Trzymam kciuki! I czekam na wieści oby było wszystko ok!
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki! I czekam na wieści oby było wszystko ok!
Ja mam jeszcze niżej [emoji52] a masz na przedniej czy tylniej? Podobno na przedniej jest duża szansa , że się podniesie. Tylko musisz uważać , zapewne lekarz powiedział?Witam dziewczyny mam pytanko byłam wczoraj u gina i powiedział że łożysko mam 1cm od ujścia i martwie się czy któraś tak ma ?
O matko! Biedna ty ,zycze zeby wszystko wrocilo do normy.Dobrze,ze masz opieke.Trzymam kciuki ❤❤Najpierw bylam na wywiadzie.
Pozniej pobranie krwii, jak z kaczki sposcili ze mnie
Mialam badanie szyjka krotka i rozwarcie cm
Usg dopochwowo wskazalo, ze szyjka jeszcze poleciala do 17mm i zrobilo sie jakies wpuklenie. Jakby tego nie wykryto w pore to za tydzien porod by sie zaczal
Zrobiono mi usg przez brzuch. Dziewczynki dalej rosna, ale zaczynaja miec roznice w wadze (jedna 340g druga 470):/ jedna lezy poprzecznie druga miednicowo. One maja dwa lozyska nie powinno byc podjadania. Jedna cos slabo rosnie i chca sprawdzic jej lozysko dokladnie. Ale jan slabo w to wierze, bo 26.01 byly rowne.
Wymaz mi pobrano i czekamy. Przy badaniu pojawily sie skurcze wiec podlaczono mnie od razu pod kroplowki, wstac moge tylko do lazienki.
Dziewczyny a jaki macie stopień dojrzałości łożyska?
Dziewczyny któraś z Was posiada może pralko-suszarkę lub ktos ze znajomych ma ? Potrzebuje opini bo mam mętlik w głowie zaczęłam ,,ogarniac, mieszkanie tak żebyśmy sie w czwórkę pomiescili na 40m :/ . Mielismy kupic cos większego ,ale chyba jeszcze ze dwa lata musimy pomieszkac w tym co mamy :/ musze dokupic szafe i.komode wieksza przez co nie bede miała miejsca na dużą suszarke na ubrania. Ostanio cały czas mysle czy nie zmienic pralki właśnie na pralko-suszarke żeby chociaż te grubsze ubrania nie musiały suszyc sie na mieszkaniu, tylko ze nikt wśród moich znajomych niema 2w1 :/ maja odzielnie suszarke i chwała ,ale jak.to jest z pralką :/