reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja właśnie jestem na siłowni z moją mamą, zmusiła mnie ... a że nic jeszcze nie wie to stwierdziłam że nie mogę budzić podejrzeń. Zawsze chodzilysmy razem a już cały zeszły tydzień się wykrecalam, kolejny by nie przeszedł... Ale zrobiłam tylko 10 minut orbitreka, teraz rowerek poziomy tak z 45 minut będzie i jakieś 20 minut chodzenia na bieżni. Pomyślałam że mi nie może zaszkodzić, skoro od dawna taki tryb życia prowadzę to mój organizm jest przyzwyczajony a poza tym nie mam żadnych komplikacji ani dolegliwości ciążowych :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poczytałam, fajny post ale w sumie to już to wszy

Jejejeje ;) To tak jak u mnie z usg 5 dni młodszy a z moich obliczeń owu była 17dc.
Z moich 18 :D czyli termin 11- 12 , ale jeszcze nie mam ustalonego.

Moja siostra ma tylozgięcie i podobno przez to problemy z zajściem w ciażę.

A ja za to mam jakąś dwurożną i podobno powinnam mieć problem z doniszeniem ciąży - w pierwszej nie miałam, mam nadzieje, że tak zostanie.

3jgxugpjvb0m6657.png

Gratuluje jeszcze raz udanych wizyt :)
Nahia spokojnie takie cwiczenia nie powinny zaszkodzic :) pilnuj tylko tętna i bedzie ok ;)
Asicazg witaj w naszym gronie ;) jak nadrobisz to wszystko to szacuneczek [emoji3]

oar8s65gmlqg37sx.png

Właśnie czytałam o tylozgieciu macicy i podobno nie jest to wskazanie do cc i dużo kobiet tak ma. My staraliśmy się 9mc i faktycznie w udanym cyklu pierwszy raz podkladalam pod tyłek poduszkę i tak 15 min :D Mój gin nic na ten temat nie powiedział.

Właśnie czytałam o tylozgieciu macicy i podobno nie jest to wskazanie do cc i dużo kobiet tak ma. My staraliśmy się 9mc i faktycznie w udanym cyklu pierwszy raz podkladalam pod tyłek poduszkę i tak 15 min :D Mój gin nic na ten temat nie powiedział.
Może to zależy od stopnia zgięcia? Albo od lekarza [emoji12] W sumie nie wiem, nigdy się w to nie zagłębiałam...

hchy3e3kafire3rs.png

reklama
Witam Was serdecznie Czerwcówki ,
jestem tu nowa jak i to , że będę nową mamą . Odnalazłam to forum aby móc dowiedzieć się co nieco o ciąży i macierzyństwie , mam nadzieję , że mi pomożecie bo jak na razie jest okropnie ciężko . Chciałam się od razu zapytać czy znajdują się tu przyszłe mamy z niedoczynnością tarczycy ? Mam setki pytań ale na początek chyba zacznę od czytania tego wszystkiego co tu piszecie :)

Hej!Ja choruje na niedoczynnosc +hashimoto. Teraz jestem pod stałą opieką endokrynologa.Do 20tygodnia badania tsh,ft3,ft4 co 2tyg.a wizyty co 6tygodni.Na poczatku ciąży ważna jest kontrola aby sprawdzić jak organizm sobie z tym radzi.

3jgxgywll5x4z1no.png

Do góry