reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny biorące zastrzyki (clexan)! Może słyszałyście, może nie- w sprzedaży jest zamiennik Clexanu- NEOPARIN [emoji4] sama dowiedziałam się przez przypadek, bo ani od lekarza, ani od farmaceuty nie otrzymałam takiej informacji [emoji4] zamiast 42 zl za 10 szt zaplacilam 4 zl [emoji4] licząc do końca ciąży zawsze to jakaś oszczędność [emoji1]

Tak ale jedynie gdy ktos wypisze z refundacja..

reklama
Oj u mnie na nfz w przychodni połówkowe robi też taki gbur,dlatego idę prywatnie,chociaż do niego też jestem zapisana,ale raczej zrezygnuje. Moja koleżanka u niego robiła i mówiła,że porażka,zresztą na znanylekarz też ma beznadziejnie opinie... ponoć jak jakaś kobitka się go zapytała o płeć, to on odpowiedział :co za różnica,jak się urodzi i tak może zmienić !!! :o:o:szok:

O Boże jaki dramat z tym lekarzem :(

To już przechodziłam skończyło się na tym ze się kłóciły co kto ma robić w efekcie nie robiły nic nawet wyjście z psem im rozpisałam bo codziennie są kłótnie kto teraz idzie.
Jak były w domu dziecka to miły bardzo dużo obowiązków wszystko tam musli robić sami od gotowania po pranie sprzątanie a teraz jak przyszły do nas do zapomniały jak się trzyma szmatę w ręku. Ja chciałam żeby nie czuły się tak jak tam wiec nie wymagałam od nich Orawie niczego prócz sprzątania w swoich pokojach ale nawet tego nie robią, to są naprawdę duże dziewczyny a łapie ja na tym ze trzymają jakieś brudne rzeczy w szafach, swoich koszty w pokoju to w ogóle nie opróżniają a wyrzucają tam niestety nie tylko papiery ( wczoraj znalazłam śniadanie ) to wszytsko powoduje ze zaczyna śmierdzieć to dzisiaj zostawiła okno otwarte i poszła do szkoły, a ja grzeje w domu płace za ogrzewanie mam takie ze jak się wychładza w mieszkaniu to mi automatycznie dogrzewa to sobie mogę grzać ale łatwiej otworzyć okno niż posprzątać :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moze próbują odreagowywać ilość obowiązków z tamtego miejsca. Ja bym nie odpuszczała.
Jeszcze możesz napisać obowiązki na karteczkach i zrobić losowanie w ciemno.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Oj u mnie na nfz w przychodni połówkowe robi też taki gbur,dlatego idę prywatnie,chociaż do niego też jestem zapisana,ale raczej zrezygnuje. Moja koleżanka u niego robiła i mówiła,że porażka,zresztą na znanylekarz też ma beznadziejnie opinie... ponoć jak jakaś kobitka się go zapytała o płeć, to on odpowiedział :co za różnica,jak się urodzi i tak może zmienić !!! :o:o:szok:
Może jakiś niedouk i pacjentki miały pretensje , że źle płeć podał.

f2w3rjjgwqepia0h.png

moze on zmienil i dlatego tak gada haha

Zdrowa i 100% dziewczynka :) Trafiła nam się ciepła klucha, bo ciężko ją było odgonić od łożyska.

Ciężki dzień mimo wszystko wiec musi wystarczyć ten szybki wpis :)

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Gratuluje udanych wizyt i rewelacyjnych wieści :) Ja nadal chora, straszny katar, bol gardła...leżę, śpię, biegam do wc i tak mija 3 dzień ferii. Jestem wściekła, że to choróbsko mnie akurat teraz dopadło :-( Pozdrawiam spod kołderki ;-)

reklama
Świetny macie pomysł z tą listą obowiązków!!! Moja przyjaciółka ma podobną listę, wisi w przedpokoju i u nich przy 3 dzieci fajnie się to sprawdza. Rodzice też sa na nią wpisani i jakos tak wszystkim weszło w krew co kto robi, choć początki bywały trudne ;-)

Do góry