reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny biorące zastrzyki (clexan)! Może słyszałyście, może nie- w sprzedaży jest zamiennik Clexanu- NEOPARIN [emoji4] sama dowiedziałam się przez przypadek, bo ani od lekarza, ani od farmaceuty nie otrzymałam takiej informacji [emoji4] zamiast 42 zl za 10 szt zaplacilam 4 zl [emoji4] licząc do końca ciąży zawsze to jakaś oszczędność [emoji1]

Tak ale jedynie gdy ktos wypisze z refundacja..

reklama
Oj u mnie na nfz w przychodni połówkowe robi też taki gbur,dlatego idę prywatnie,chociaż do niego też jestem zapisana,ale raczej zrezygnuje. Moja koleżanka u niego robiła i mówiła,że porażka,zresztą na znanylekarz też ma beznadziejnie opinie... ponoć jak jakaś kobitka się go zapytała o płeć, to on odpowiedział :co za różnica,jak się urodzi i tak może zmienić !!! :o:o:szok:

O Boże jaki dramat z tym lekarzem :(

To już przechodziłam skończyło się na tym ze się kłóciły co kto ma robić w efekcie nie robiły nic nawet wyjście z psem im rozpisałam bo codziennie są kłótnie kto teraz idzie.
Jak były w domu dziecka to miły bardzo dużo obowiązków wszystko tam musli robić sami od gotowania po pranie sprzątanie a teraz jak przyszły do nas do zapomniały jak się trzyma szmatę w ręku. Ja chciałam żeby nie czuły się tak jak tam wiec nie wymagałam od nich Orawie niczego prócz sprzątania w swoich pokojach ale nawet tego nie robią, to są naprawdę duże dziewczyny a łapie ja na tym ze trzymają jakieś brudne rzeczy w szafach, swoich koszty w pokoju to w ogóle nie opróżniają a wyrzucają tam niestety nie tylko papiery ( wczoraj znalazłam śniadanie ) to wszytsko powoduje ze zaczyna śmierdzieć to dzisiaj zostawiła okno otwarte i poszła do szkoły, a ja grzeje w domu płace za ogrzewanie mam takie ze jak się wychładza w mieszkaniu to mi automatycznie dogrzewa to sobie mogę grzać ale łatwiej otworzyć okno niż posprzątać :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moze próbują odreagowywać ilość obowiązków z tamtego miejsca. Ja bym nie odpuszczała.
Jeszcze możesz napisać obowiązki na karteczkach i zrobić losowanie w ciemno.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Oj u mnie na nfz w przychodni połówkowe robi też taki gbur,dlatego idę prywatnie,chociaż do niego też jestem zapisana,ale raczej zrezygnuje. Moja koleżanka u niego robiła i mówiła,że porażka,zresztą na znanylekarz też ma beznadziejnie opinie... ponoć jak jakaś kobitka się go zapytała o płeć, to on odpowiedział :co za różnica,jak się urodzi i tak może zmienić !!! :o:o:szok:
Może jakiś niedouk i pacjentki miały pretensje , że źle płeć podał.

f2w3rjjgwqepia0h.png

moze on zmienil i dlatego tak gada haha

Zdrowa i 100% dziewczynka :) Trafiła nam się ciepła klucha, bo ciężko ją było odgonić od łożyska.

Ciężki dzień mimo wszystko wiec musi wystarczyć ten szybki wpis :)

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Gratuluje udanych wizyt i rewelacyjnych wieści :) Ja nadal chora, straszny katar, bol gardła...leżę, śpię, biegam do wc i tak mija 3 dzień ferii. Jestem wściekła, że to choróbsko mnie akurat teraz dopadło :-( Pozdrawiam spod kołderki ;-)

reklama
Świetny macie pomysł z tą listą obowiązków!!! Moja przyjaciółka ma podobną listę, wisi w przedpokoju i u nich przy 3 dzieci fajnie się to sprawdza. Rodzice też sa na nią wpisani i jakos tak wszystkim weszło w krew co kto robi, choć początki bywały trudne ;-)

Do góry