Mnie też jeszcze się zdarzają ale zazwyczaj jeszcze w domu przed 1 śniadaniemJa czuje ruchy i kopniaki w roznych miejscach,tak jakby tu raczki a tam stopki hihi,czasami to sa jakies fale dunaju i wtedy mysle sobie,ze to musza byc fikolasy [emoji5].Dzis zlapaly mnie poranne mdlosci,czy to sie nigdy nie skonczy..ehh,musialam stanac szybko na poboczu i haft na jezdnie..sorry za szczegoly..dobrze,ze bylo wczesnie i sasiedzi nie widzieli ..
reklama
jo83
Fanka BB :)
To tez bylo przed sniadaniem w sumie tylko lyk herbaty wipilam.Do pracy jezdze o 6:30 i sniadanie jem dopiero jak dojade do pracy ,nie lubie tak rano jesc.Mnie też jeszcze się zdarzają ale zazwyczaj jeszcze w domu przed 1 śniadaniem
jekatjerinaa
Początkująca w BB
Dziewczyny biorące zastrzyki (clexan)! Może słyszałyście, może nie- w sprzedaży jest zamiennik Clexanu- NEOPARIN [emoji4] sama dowiedziałam się przez przypadek, bo ani od lekarza, ani od farmaceuty nie otrzymałam takiej informacji [emoji4] zamiast 42 zl za 10 szt zaplacilam 4 zl [emoji4] licząc do końca ciąży zawsze to jakaś oszczędność [emoji1]
Natalia91
Arya gratuluję udanej wizyty [emoji5]
Wiem że u każdej jest inaczej ale u mnie Synek też jest ułożony główka do dołu więc i może u mnie te klucia w pochwie były właśnie dlatego, więc trochę mnie Twoja odpowiedź uspokoiła [emoji4]
Wiem że u każdej jest inaczej ale u mnie Synek też jest ułożony główka do dołu więc i może u mnie te klucia w pochwie były właśnie dlatego, więc trochę mnie Twoja odpowiedź uspokoiła [emoji4]
tynka2506
Tynka... moze niech one same wybiorą co chcą robić. Potem nie bedzie odwrotu
A tak bedą narzekać , ze Ty im kazałaś. Nastolatki to przewrotne bestie.
To już przechodziłam skończyło się na tym ze się kłóciły co kto ma robić w efekcie nie robiły nic nawet wyjście z psem im rozpisałam bo codziennie są kłótnie kto teraz idzie.
Jak były w domu dziecka to miły bardzo dużo obowiązków wszystko tam musli robić sami od gotowania po pranie sprzątanie a teraz jak przyszły do nas do zapomniały jak się trzyma szmatę w ręku. Ja chciałam żeby nie czuły się tak jak tam wiec nie wymagałam od nich Orawie niczego prócz sprzątania w swoich pokojach ale nawet tego nie robią, to są naprawdę duże dziewczyny a łapie ja na tym ze trzymają jakieś brudne rzeczy w szafach, swoich koszty w pokoju to w ogóle nie opróżniają a wyrzucają tam niestety nie tylko papiery ( wczoraj znalazłam śniadanie ) to wszytsko powoduje ze zaczyna śmierdzieć to dzisiaj zostawiła okno otwarte i poszła do szkoły, a ja grzeje w domu płace za ogrzewanie mam takie ze jak się wychładza w mieszkaniu to mi automatycznie dogrzewa to sobie mogę grzać ale łatwiej otworzyć okno niż posprzątać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Ja też mam jutro na nfz mieć połówkowe i zaczynam się cykać. Po rostu nie lubię tych wizyt. To czekanie, ważenie, mierzenie ciśnienia i nie odbywający się lekarz który się nie odzywa sprawiają że idę jak na zcięcie głowy [emoji26]Dziewczyny cieszę się z Waszych udanych wizyt i gratuluje
Moje połówkowe już jutro,chyba tej nocy nie zasnę
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Anula1988
Gratuluję!
A jak z synkiem ? Jeszcze ma biegunkę?
Jejku dziękuję za pamięć i troskę dzisiaj już zrobił tylko jedna rzadką kupe i to z rana, potem już do końca dnia nic, oby to był zwiastun końca tego paskudnego wirusa. Ja też już dzisiaj byłam mniej razy w toalecie, ufff. Dziękuję za polecenie leków
Gratuluję świetnych wieści z tak ważnych wizyt Dziewczyny!
Zając Czerwcowy
Aaa i przekroczylam swoja magiczna wage 59 kg waze 60.5 pani doktor zadowolona
reklama
an93
Oj u mnie na nfz w przychodni połówkowe robi też taki gbur,dlatego idę prywatnie,chociaż do niego też jestem zapisana,ale raczej zrezygnuje. Moja koleżanka u niego robiła i mówiła,że porażka,zresztą na znanylekarz też ma beznadziejnie opinie... ponoć jak jakaś kobitka się go zapytała o płeć, to on odpowiedział :co za różnica,jak się urodzi i tak może zmienić !!!Ja też mam jutro na nfz mieć połówkowe i zaczynam się cykać. Po rostu nie lubię tych wizyt. To czekanie, ważenie, mierzenie ciśnienia i nie odbywający się lekarz który się nie odzywa sprawiają że idę jak na zcięcie głowy [emoji26]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom