reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja czuje ruchy i kopniaki w roznych miejscach,tak jakby tu raczki a tam stopki hihi,czasami to sa jakies fale dunaju i wtedy mysle sobie,ze to musza byc fikolasy [emoji5].Dzis zlapaly mnie poranne mdlosci,czy to sie nigdy nie skonczy..ehh,musialam stanac szybko na poboczu i haft na jezdnie..sorry za szczegoly..dobrze,ze bylo wczesnie i sasiedzi nie widzieli ..:zawstydzona/y:
Mnie też jeszcze się zdarzają ale zazwyczaj jeszcze w domu przed 1 śniadaniem

oar8qqmzkh4q80mv.png

reklama
Dziewczyny biorące zastrzyki (clexan)! Może słyszałyście, może nie- w sprzedaży jest zamiennik Clexanu- NEOPARIN [emoji4] sama dowiedziałam się przez przypadek, bo ani od lekarza, ani od farmaceuty nie otrzymałam takiej informacji [emoji4] zamiast 42 zl za 10 szt zaplacilam 4 zl [emoji4] licząc do końca ciąży zawsze to jakaś oszczędność [emoji1]

Arya gratuluję udanej wizyty [emoji5]
Wiem że u każdej jest inaczej ale u mnie Synek też jest ułożony główka do dołu więc i może u mnie te klucia w pochwie były właśnie dlatego, więc trochę mnie Twoja odpowiedź uspokoiła [emoji4]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Tynka... moze niech one same wybiorą co chcą robić. Potem nie bedzie odwrotu :)
A tak bedą narzekać , ze Ty im kazałaś. Nastolatki to przewrotne bestie.

oar8pg4n1kii9v0d.png

To już przechodziłam skończyło się na tym ze się kłóciły co kto ma robić w efekcie nie robiły nic nawet wyjście z psem im rozpisałam bo codziennie są kłótnie kto teraz idzie.
Jak były w domu dziecka to miły bardzo dużo obowiązków wszystko tam musli robić sami od gotowania po pranie sprzątanie a teraz jak przyszły do nas do zapomniały jak się trzyma szmatę w ręku. Ja chciałam żeby nie czuły się tak jak tam wiec nie wymagałam od nich Orawie niczego prócz sprzątania w swoich pokojach ale nawet tego nie robią, to są naprawdę duże dziewczyny a łapie ja na tym ze trzymają jakieś brudne rzeczy w szafach, swoich koszty w pokoju to w ogóle nie opróżniają a wyrzucają tam niestety nie tylko papiery ( wczoraj znalazłam śniadanie ) to wszytsko powoduje ze zaczyna śmierdzieć to dzisiaj zostawiła okno otwarte i poszła do szkoły, a ja grzeje w domu płace za ogrzewanie mam takie ze jak się wychładza w mieszkaniu to mi automatycznie dogrzewa to sobie mogę grzać ale łatwiej otworzyć okno niż posprzątać :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny cieszę się z Waszych udanych wizyt i gratuluje :):)

Moje połówkowe już jutro,chyba tej nocy nie zasnę :D
Ja też mam jutro na nfz mieć połówkowe i zaczynam się cykać. Po rostu nie lubię tych wizyt. To czekanie, ważenie, mierzenie ciśnienia i nie odbywający się lekarz który się nie odzywa sprawiają że idę jak na zcięcie głowy [emoji26]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję! :)
A jak z synkiem ? Jeszcze ma biegunkę?

Jejku dziękuję za pamięć i troskę :) dzisiaj już zrobił tylko jedna rzadką kupe i to z rana, potem już do końca dnia nic, oby to był zwiastun końca tego paskudnego wirusa. Ja też już dzisiaj byłam mniej razy w toalecie, ufff. Dziękuję za polecenie leków :)

Gratuluję świetnych wieści z tak ważnych wizyt Dziewczyny! :)

reklama
Ja też mam jutro na nfz mieć połówkowe i zaczynam się cykać. Po rostu nie lubię tych wizyt. To czekanie, ważenie, mierzenie ciśnienia i nie odbywający się lekarz który się nie odzywa sprawiają że idę jak na zcięcie głowy [emoji26]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj u mnie na nfz w przychodni połówkowe robi też taki gbur,dlatego idę prywatnie,chociaż do niego też jestem zapisana,ale raczej zrezygnuje. Moja koleżanka u niego robiła i mówiła,że porażka,zresztą na znanylekarz też ma beznadziejnie opinie... ponoć jak jakaś kobitka się go zapytała o płeć, to on odpowiedział :co za różnica,jak się urodzi i tak może zmienić !!! :o:o:szok:

Do góry