reklama
U
użytkownik 16
Gość
D
Deleted member 158674
Gość
A my czekamy przed gabinetem na nasze połówkowe...
Przez ciąże zrobiłam się jak taka... łajza, w pracy zawsze byłam twarda babka, a teraz unikam podejmowania jakichkolwiek wyzwań.
Nasza Malutka przeziębiona, a że najbliższe 2 dni mamy nieco zabiegane postanowiliśmy na ten czas nasza Myszkę zostawić u nich. Płakałam jak bóbr kiedy wychodziłam, na szczęście tego nie widziała... No tak mam dość tego uczucia że naprawdę nie mogę doczekać się czerwca. Ciąża taki fajny i miły okres a ja naprawdę chcę mieć już naszego nowego Członka rodziny przy sobie... nie dogodzisz [emoji51]
Przez ciąże zrobiłam się jak taka... łajza, w pracy zawsze byłam twarda babka, a teraz unikam podejmowania jakichkolwiek wyzwań.
Nasza Malutka przeziębiona, a że najbliższe 2 dni mamy nieco zabiegane postanowiliśmy na ten czas nasza Myszkę zostawić u nich. Płakałam jak bóbr kiedy wychodziłam, na szczęście tego nie widziała... No tak mam dość tego uczucia że naprawdę nie mogę doczekać się czerwca. Ciąża taki fajny i miły okres a ja naprawdę chcę mieć już naszego nowego Członka rodziny przy sobie... nie dogodzisz [emoji51]
Arya88
Fanka BB :)
Melduję się po połówkowym
Marcelek dalej jest chłopakiem [emoji12] waży ok 360g i wszystko ok
Lekarz zbadał mi szyjkę, bliznę - nie widać nieprawidłowości więc bóle pewnie przez zrosty i małego, który leży główką dokładnie w miejscu, gdzie najbardziej mi dokucza heh
Marcelek dalej jest chłopakiem [emoji12] waży ok 360g i wszystko ok
Lekarz zbadał mi szyjkę, bliznę - nie widać nieprawidłowości więc bóle pewnie przez zrosty i małego, który leży główką dokładnie w miejscu, gdzie najbardziej mi dokucza heh
I tak będzie źle i tak nie dobrze [emoji23] grunt to konsekwencja tylko jak kiedy człowiek nie ma się denerwować to ja wolę zrobić sama i dalej nic nie robią [emoji26]Tynka... moze niech one same wybiorą co chcą robić. Potem nie bedzie odwrotu
A tak bedą narzekać , ze Ty im kazałaś. Nastolatki to przewrotne bestie.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Arya88
Co do tych alergii i wyciszenia ich w ciąży to chodzi o to, że podczas ciąży choroby autoimmunologiczne ( a alergie do nich należą) lubią się wygaszać - ale niestety potem to sobie "nadrabiają"... mi zeszła niemal cała łuszczyca, już się boję jak mi wywali potem [emoji33]
Arya88
A co do obowiązków to mój 3 latek nie ma tak ich nazwanych, ale nakrywa do stołu, sprząta kurze swoją ścierką
Zbiera swoje zabawki z salonu, ubrania brudne wkłada do kosza na pranie, włącza pralkę, czasem też wiesza pranie [emoji85][emoji12]
Zbiera swoje zabawki z salonu, ubrania brudne wkłada do kosza na pranie, włącza pralkę, czasem też wiesza pranie [emoji85][emoji12]
reklama
Heda
To super, ciekawe co tym razem? Może znowu chłopczyk?mój ginekolog zaprosił mnie jutro na wizytę żeby jeszcze raz sprawdzić tą płeć , bo usłyszał od dziewczyn z pracy że bardzo się tym zmartwiłam zrobi to za darmo więc idę
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom