reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mi wczoraj jak maz scisnal to plama mi sie na koszulke wylala [emoji33]

p19u9jcg81ehxczt.png
A ja mam takie czopy ze siary na koncowkach..

reklama
Tynka... moze niech one same wybiorą co chcą robić. Potem nie bedzie odwrotu :)
A tak bedą narzekać , ze Ty im kazałaś. Nastolatki to przewrotne bestie.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Dojechalam wkoncu do domu. To nie dla mnie takie długie trasy juz. Plecy mnie bola jak cholera. Właśnie leżę na pufie wygięta w łuk.

A my czekamy przed gabinetem na nasze połówkowe...

Przez ciąże zrobiłam się jak taka... łajza, w pracy zawsze byłam twarda babka, a teraz unikam podejmowania jakichkolwiek wyzwań.
Nasza Malutka przeziębiona, a że najbliższe 2 dni mamy nieco zabiegane postanowiliśmy na ten czas nasza Myszkę zostawić u nich. Płakałam jak bóbr kiedy wychodziłam, na szczęście tego nie widziała... No tak mam dość tego uczucia że naprawdę nie mogę doczekać się czerwca. Ciąża taki fajny i miły okres a ja naprawdę chcę mieć już naszego nowego Członka rodziny przy sobie... nie dogodzisz [emoji51]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Melduję się po połówkowym :)

Marcelek dalej jest chłopakiem [emoji12] waży ok 360g i wszystko ok :)

Lekarz zbadał mi szyjkę, bliznę - nie widać nieprawidłowości więc bóle pewnie przez zrosty i małego, który leży główką dokładnie w miejscu, gdzie najbardziej mi dokucza heh

7u223e3kwboc3bjp.png

Tynka... moze niech one same wybiorą co chcą robić. Potem nie bedzie odwrotu :)
A tak bedą narzekać , ze Ty im kazałaś. Nastolatki to przewrotne bestie.

oar8pg4n1kii9v0d.png
I tak będzie źle i tak nie dobrze [emoji23] grunt to konsekwencja tylko jak kiedy człowiek nie ma się denerwować to ja wolę zrobić sama i dalej nic nie robią [emoji26]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do tych alergii i wyciszenia ich w ciąży to chodzi o to, że podczas ciąży choroby autoimmunologiczne ( a alergie do nich należą) lubią się wygaszać - ale niestety potem to sobie "nadrabiają"... mi zeszła niemal cała łuszczyca, już się boję jak mi wywali potem [emoji33]

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Do góry