reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Same dziewczynki nam się wczoraj posypały. Gratuluję!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i współpracę ze strony dzieci.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Dzień dobry [emoji4]
Gratuluję zdrowych dziewczynek [emoji7]
Chorym przesyłam fluidki ze zdrowiem [emoji8]
Zoja współczuję tak długiego pobytu w szpitalu.
A mi się marzy wiosna [emoji179] Wzięłabym wózek i poszła na spacer. Ach tyle jeszcze czasu...

16udskjopmtfyunf.png

Ja sobie darowala obcas. Moze jakbym mieszkała w mieście to tak ale jazda samochodem w obcasie to żadna przyjemność. A wozić i zmieniać butów mi się nie chce

Ale to jest właśnie wyjątkowo wygodny obcasik. Ja mam ogólnie problemy z kolanami i raz miałam takie kozaki na obcasie w których mogłam chodzić a teraz znowu znalazłam takie córce buciki a jednak na obcasie choćby małym człowiek zupełnie inaczej wygląda [emoji7]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to jest właśnie wyjątkowo wygodny obcasik. Ja mam ogólnie problemy z kolanami i raz miałam takie kozaki na obcasie w których mogłam chodzić a teraz znowu znalazłam takie córce buciki a jednak na obcasie choćby małym człowiek zupełnie inaczej wygląda [emoji7]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakiś mały to i ja założę. Jak pracowałam to w pracy zmienialam butki na obcas ale to głównie dlatego ze musiałam się w miarę formalnie ubierać. Ale fakt. Zwlaszcza przy moim marnym wzroście obcas dodaje urody.

reklama
Do góry