reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mam 172 i na obcasie czuję się źle trochę jak żyrafa. Taki paro cm jest okej :) a to że nie umiem chodzić w nich to swoją drogą [emoji14]

Ja przed usg wypilam sok pomarańczowy i zjadłam pasek czekolady ,bo moja dzidza leniwa jest i miesiąc temu zacisla nogi i spała. Podziałało
I od wczoraj normalnie jesten tak szczęśliwa jak nie wiem :)

reklama
Ehhh spalabym ale w związku z przełożona wizyta u ginekologa idę na krew...oczywiście mocz i morfologia i dodatkowo powtarzamy toxoplazmoze. Też powtarzacie? Podobno bliżej połówki trzeba...
Coraz bardziej jestem zmęczona... może jednak l4 wcześniej niż w maju to nie jest zły pomysł...

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja toksoplazmozy nie powtrzam.
Tez mialam ambitny plan pracy do połowy kwietnia,ale coraz czesciej myślę o zwolnieniu ,8lutego mam lekarza i pewnie wezne zwolnienie , a do kwietnia bede tylko dla stałych klientek chodziła do pracy.

5djylbetecfse5n6.png

Dzień dobry.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Ja się gorzej czuję, podbrzusze boli, krocze tak samo, do tego synek chory i chyba mnie zaraził bo zaczęłam kaszleć - brzuch oczywiście jeszcze gorzej, no i popuszczam siku przy tym [emoji85]muszę poćwiczyć mięśnie kegla, ale masakra :/

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja od kilku lat nie rozstawałam się z butami na obcasie a teraz a teraz mam płaskie :)
Dzisiaj dopadły mnie straszne skurcze łydek chyba muszę uzupełnić jakieś witaminy
Ja tez muszę powtórzyć toxo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaczynam juz odczuwać fizyczność brzucha. Inaczej chodzę, inaczej siedzę, inaczej sapię. I tak nie mogę uwierzyć, ze za 4 miesiące dzieciaczki bedą juz z nami. To tak niewiele.

Tynka...jak skurcze to magnez. Dużo magnezu.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Ja muszę powtórzyć tą toxoplazmoze , ale zrobię to razem z glukozą.

Ja właśnie uwielbiam buty na obcasie, ale narazie sobie odpuściłam, bo wszytkie które mam mają powyżej 10cm. Na wiosne będę musiała się zaopatrzyć w jakieś baletki. Poczekam jeszcze, bo może rozmiar się zmieni wraz z postępem ciąży [emoji38]

f2w3rjjgdojcnp4w.png

Hej, hej! Mój synek dzisiaj wstał wcześnie bo o 8.15 i już nawet jestem po śniadaniu:)) ostatnio wstaje zawsze po 9 i ja też śpię tak długo a potem nie umiem się dobudzic;)

Justyna, nie wkrecaj sobie, będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki za dobre wiesci

Zając ja na Twoim miejscu poszlabym szybciej na l4. To będzie jedyny czas kiedy wyspisz się do oporu, wynudzisz, przeczytasz wszystkie ksiazki;))) już nigdy nie będzie tak lajtowo, skorzystaj z tego. Chyba, że jesteś tym typem pracoholika, który po prostu musi;))

Sasanka ja też jestem meeega szczęśliwa bo synka już mam i teraz córa! Nadal nie umiem uwierzyć. A moje dziecko bez słodyczy jest mega ruchliwe, uciekalo znowu po całym brzuchu;) szykuje się drugi trzpiot.

A co do butow- w pierwszej ciąży zaraz na początku zrezygnowałam z obcasow, tylko wygoda. Potem strasznie spuchlam, nie wchodzilam ani w conversy ani nike, chodziłam w męża butach a na wyjście zakładałem mojej mamy regulowane papcie. I tak 7 miesięcy po porodzie jeszcze miałam problem z butami, coś okropnego. Dlatego teraz się stroje i chodzę na obcasach bo nie wiem co mnie czeka później. Narazie nie mam żadnych bóli kręgosłupa itd, a w pierwszej już cierpiałam na biodra. Zobaczymy jak to będzie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry