Hej, hej! Mój synek dzisiaj wstał wcześnie bo o 8.15 i już nawet jestem po śniadaniu
) ostatnio wstaje zawsze po 9 i ja też śpię tak długo a potem nie umiem się dobudzic
Justyna, nie wkrecaj sobie, będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki za dobre wiesci
Zając ja na Twoim miejscu poszlabym szybciej na l4. To będzie jedyny czas kiedy wyspisz się do oporu, wynudzisz, przeczytasz wszystkie ksiazki
)) już nigdy nie będzie tak lajtowo, skorzystaj z tego. Chyba, że jesteś tym typem pracoholika, który po prostu musi
)
Sasanka ja też jestem meeega szczęśliwa bo synka już mam i teraz córa! Nadal nie umiem uwierzyć. A moje dziecko bez słodyczy jest mega ruchliwe, uciekalo znowu po całym brzuchu
szykuje się drugi trzpiot.
A co do butow- w pierwszej ciąży zaraz na początku zrezygnowałam z obcasow, tylko wygoda. Potem strasznie spuchlam, nie wchodzilam ani w conversy ani nike, chodziłam w męża butach a na wyjście zakładałem mojej mamy regulowane papcie. I tak 7 miesięcy po porodzie jeszcze miałam problem z butami, coś okropnego. Dlatego teraz się stroje i chodzę na obcasach bo nie wiem co mnie czeka później. Narazie nie mam żadnych bóli kręgosłupa itd, a w pierwszej już cierpiałam na biodra. Zobaczymy jak to będzie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji
Forum BabyBoom