reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

powiem Wam ,że ja nawet nie wiem co z szyjką bo oprócz usg dopochwowego w 6tyg to niebyła badana. chyba na połowkowym powinien zbadać?
Chyba dużo z nas nie miało badanej ,,sprzętem ". Ja mam tylko co wizyta ,,odrecznie" i dopiero 6.02 lub 10.02 na połówkowym zmierzy mi lekarz

Witaj:*

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Dzień dobry :) w nocy mialam pobudke - kot - a moje dziecię w nocy tak się intensywnie przemiescilo,że znów poczulam twarda gule po ręką;) a dziś punkt 7 plywanko;)
Dziś mamy bardzo intensywna i pracowita niedzielę z mezem a na 15 przychodzą znajomi na obiad... Ehhh miłego dnia :*

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja mam co wizytę badania szyjke na fotelu przez lekarza jak i przez usg. Tylko nigdy lekarz mi nie powiedzial jaka ma długość. Zawsze mówi ze idealna :/

5djylbetecfse5n6.png

Chyba jestem wyrodną matką. Wcześniej byłam zła że nie kopie, a teraz jakby to nie zabrzmiało to ruchy mojego syna są dość bolesne. Takie zwykłe kopniaki są super słodkie, ale on robi fikołki, które są naprawdę bolesne. Skoro już mnie to boli to co będzie potem? [emoji33]

w57vyx8dubspq12k.png

Z tego co wiem to u wielu z nas tu nie była badana. A u mnie się okazało że nie widziałam a miałam badana ale ze było wszystko ok to nie podawała mi długości do informacji.
Najwazniejsze ze sie uspokoilas :* do poniedzialku lez i odpoczywaj i bedzie super :)
Chyba dużo z nas nie miało badanej ,,sprzętem ". Ja mam tylko co wizyta ,,odrecznie" i dopiero 6.02 lub 10.02 na połówkowym zmierzy mi lekarz

Witaj:*

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja tez mam tylko recznie i mam nadzieje ze zmierzy mi przez usg... Chociaz z synem do konca mialam tylko recznie i było ok
Dzień dobry :) w nocy mialam pobudke - kot - a moje dziecię w nocy tak się intensywnie przemiescilo,że znów poczulam twarda gule po ręką;) a dziś punkt 7 plywanko;)
Dziś mamy bardzo intensywna i pracowita niedzielę z mezem a na 15 przychodzą znajomi na obiad... Ehhh miłego dnia :*

p19u9jcg81ehxczt.png
To ja mialam pobudke od 3 do 5 bo synek postanowil pic mleko co 10 minut na zmiane z poplakiwaniem...
Chyba jestem wyrodną matką. Wcześniej byłam zła że nie kopie, a teraz jakby to nie zabrzmiało to ruchy mojego syna są dość bolesne. Takie zwykłe kopniaki są super słodkie, ale on robi fikołki, które są naprawdę bolesne. Skoro już mnie to boli to co będzie potem? [emoji33]

w57vyx8dubspq12k.png
Pozniej dziecko bedzie wieksze i juz nie bedzie sie tak intensywnie ruszalo spokojnie ;) moj tez robi fikolki ostatnio [emoji3]

oar8s65gmlqg37sx.png

w57vyx8dubspq12k.png

Potem nie będzie już miejsca, żeby robić fikołki wiec bedą tylko kopniaki....
w żebra, pęcherz i inne nasze wrażliwe części ciała ;)

oar8pg4n1kii9v0d.png

reklama
Mój nogi ma na dole i od kilku dni jego ruchy odczuwam jakby sobie z mojego pęcherza zrobił trampoline :/ a jak kopnie mocniej to jest wrażenie jakby nie powiem co mi robił od środka :p

Do góry