reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wionatq po pierwsze to oddychsj gleboko. Stres nie pomaga maluszkowi :( inhaluj sie, nawet niech maz delikatnie pozniej oklepie ci plecy i lez. Ja ostatnie dwa tygodnie bardzo kaszlalam i to tsk, ze az na wymioty ciaglo. W poniedzialek zapeene dostaniesz leki i antybiotyk. Nie wiem jak daleko masz do innego szpitala, moze w razie co warto tam podjechac jakbys miala jutro paznokcie z nerwow obgryzac.

Sasankaa witaj wsrod czerwcowek :)

Gratuluje dzisiaj wszystkich wizyt :) takie wiesci milo sie czyta.

reklama
Już wszytko wiem byłam w innym szpitalu od ręki mnie przyjęli. Ogólnie jest niby dobrze ale i źle. Szyjka zamknięta ale się skraca. Jest w najniższej granicy normy 3 cm. Miałam do wyboru zostać tam na obserwacji albo poczekać do poniedziałku i iść na konsultacje i sprawdzenie do swojej Pani ginekolog. Wszystko z nią konsultowalam i doszlysmy do wniosku że tak będzie ok. Narazie muszę patrzeć na skurcze. W razie jakichś skurczy regularnych muszę czuwac i jechać ale narazie jest ok.. A jak jest u was? Może wiecie coś więcej pamiętam że niektóre mają bardzo kontrolowane to też więcej pewnie wiedza. Moja Pani ginekolog mi nie opowiadała o tej szyjce do póki było ok a teraz przez telefon to tez nie rozmowa.

Sasanko jest lista mam czerowcowych. Poszukaj ogolnoe w czerwcowkach :)

Wionatq super, ze podjechalas gdzie indziej :) u mnie szyjka jest krotka 28mm, a do tego od wew sie rozwarcie robi. Mam luteine dopochwowo plus do rozwazenia lekarza pessar.

Sasanko jest lista mam czerowcowych. Poszukaj ogolnoe w czerwcowkach :)

Wionatq super, ze podjechalas gdzie indziej :) u mnie szyjka jest krotka 28mm, a do tego od wew sie rozwarcie robi. Mam luteine dopochwowo plus do rozwazenia lekarza pessar.

Kurcze ciekawa jestem czy moja zostanie przy tych 3 cm.. Mam luteinę w zapasie ale chyba sobie oszczędza branie na własną rękę. Kurcze mogłam jej nie odstawiac..

powiem Wam ,że ja nawet nie wiem co z szyjką bo oprócz usg dopochwowego w 6tyg to niebyła badana. chyba na połowkowym powinien zbadać?

powiem Wam ,że ja nawet nie wiem co z szyjką bo oprócz usg dopochwowego w 6tyg to niebyła badana. chyba na połowkowym powinien zbadać?

Z tego co wiem to u wielu z nas tu nie była badana. A u mnie się okazało że nie widziałam a miałam badana ale ze było wszystko ok to nie podawała mi długości do informacji.

Ja mam badaną co wizytę i ma 40mm. (Kiedyś co 4tyg, a teraz już będę miała wizyty co 2)

f2w3rjjgdojcnp4w.png

reklama
Do góry