reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Moj to chyba najmniejszy [emoji52]

Nic się tym nie przejmuj mój jest z wieku usg 19 t 1 d a nie tak jak na suwaczku a poza tym dziewczyny już pisały o normalnych rozbieżnościach na tym etapie [emoji4]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
A ja z tych bardzo ciepłych kąpieli nie jestem w stanie zrezygnować... od początku ciąży... :) uwieeelbiam wyleguwac się w ciepłej wannie z bombelkami :)

Jezu dziewczyny jestem tak obzarta że pekne...mam nadzieję że mąż wraca z pracy i spędzimy sobotę przed tv... :) chociaz z drugiej strony poszlabym gdzies pochwalila sie brzuszkiem ;) ;) ostatnio w pracy idac korytarzem uswiadomilam sobie ze to juz 5 msc a ja wiekszosc czasu sie zamartwiam... zamiast sie cieszyc... ehhh tez tak macie ?
A wy jakie plany na dziś?

p19u9jcg81ehxczt.png

Nie. Ja jak na siebie to jestem zadziwiająco spokojna.
Chyba to dlatego, że w poprzedniej ciąży stale się zamartwiałam i nic dobrego to nie dało. Dodatkowo mam synka przewlekle chorego i tyle nerwow i stresu co przeżyłam to tylko z mężem wiemy. Dzięki temu teraz nie zamartwiam się pierdolami, ani nie wyszukuję problemów - wiem co jest tak na prawdę ważne (dla mnie oczywiście, innych nie oceniam bo każdy ma swoje priorytety i doświadczenia) i mając tyle na głowie nie dokładam sobie. Jeśli coś będzie nie tak to wtedy się będę martwić. O dziwo jestem teraz duzo spokojniejsza, sama się sobie dziwię, bo wczesniej byłam o 180stopni inna.

Co do planów to bylismy dzisiaj rodzinnie na kulkach, lodach i frytkach :) było super, a teraz objedzona zdycham na kanapie i czytam co tu na forum heh

7u223e3kwboc3bjp.png

Boli boliale już się nauczyłam z tym żyć :D Jak już bardzo bardzo cierpię to kupiłam piłkę taka duża do fitnessu i ona pomaga mi przy tych bólach. To samo ja mam straszne problemy z kręgosłupem zawsze miałam a teraz przy zmęczeniu nie mogę wytrzymać na krzyż szczególnie i piłka też mi łagodzi ból ;)
Ooo widzisz ja mam poduszke do.siedzenia sensoryczna ! Mi.ciężko przyzwyczaić sie do tego bólu , bo przy każdym ruchu roli, wstaje boli itp. A że duzo sie ruszam to jest to uciążliwe :(

5djylbetecfse5n6.png

Nie. Ja jak na siebie to jestem zadziwiająco spokojna.
Chyba to dlatego, że w poprzedniej ciąży stale się zamartwiałam i nic dobrego to nie dało. Dodatkowo mam synka przewlekle chorego i tyle nerwow i stresu co przeżyłam to tylko z mężem wiemy. Dzięki temu teraz nie zamartwiam się pierdolami, ani nie wyszukuję problemów - wiem co jest tak na prawdę ważne (dla mnie oczywiście, innych nie oceniam bo każdy ma swoje priorytety i doświadczenia) i mając tyle na głowie nie dokładam sobie. Jeśli coś będzie nie tak to wtedy się będę martwić. O dziwo jestem teraz duzo spokojniejsza, sama się sobie dziwię, bo wczesniej byłam o 180stopni inna.

Co do planów to bylismy dzisiaj rodzinnie na kulkach, lodach i frytkach :) było super, a teraz objedzona zdycham na kanapie i czytam co tu na forum heh

7u223e3kwboc3bjp.png

Arya a co się dzieje z Twoim synkiem? Na co choruje?

reklama
Do góry