Bardzo wspolczuje ja w poprzedniej ciazy musialm powtorzyc przez wymioty, wez polecana cytryne zmienia smak.Cześć Wszystkim[emoji2]
Fatalnie się czuję,byłam dziś zrobić krzywą cukrową,wypiłam tą glukozę ale było mi tak nie dobrze,słabo i gorąco,że zwymiotowałam[emoji22] Nie wiem,czy uda mi się przejść to jeszcze raz,bo na samą myśl,że będę to musiała wypić jeszcze raz jest mi nie dobrze[emoji22]
reklama
Dziewczyny i może jeszcze wam opowiem co mi powiedziała Pani Barbara. Nie wiem czy slyszalyscie o czymś takim jak pamięć biologiczna macicy. (JA NIE) chodzi więc o to że macica pamięta co miesięczny czas miesiączki i w tym czasie się kurczy. W tym okresie mamy o sobie szczególnie dbać. W tym momencie nie powinnyśmy sprzątac, nadmiernie chodzić, uprawiać seksu. Czas w którym miałyśmy miesiączkę jest dla nas najgorszy i we wzmożony sposób musimy unikać wysiłku większego
Biedronka84
Fanka BB :)
Monya81
Dziewczyny i może jeszcze wam opowiem co mi powiedziała Pani Barbara. Nie wiem czy slyszalyscie o czymś takim jak pamięć biologiczna macicy. (JA NIE) chodzi więc o to że macica pamięta co miesięczny czas miesiączki i w tym czasie się kurczy. W tym okresie mamy o sobie szczególnie dbać. W tym momencie nie powinnyśmy sprzątac, nadmiernie chodzić, uprawiać seksu. Czas w którym miałyśmy miesiączkę jest dla nas najgorszy i we wzmożony sposób musimy unikać wysiłku większego
Moja macica bardzo pamięta pierwsza ciąże i teraz działa bez zarzutu. Wcześniej ciągnęło, bolało, skurcze itd a teraz super. Mam nadzieję, że przy porodzie te bedzie działać sama, bez moje wysiłku [emoji23]
Moja macica bardzo pamięta pierwsza ciąże i teraz działa bez zarzutu. Wcześniej ciągnęło, bolało, skurcze itd a teraz super. Mam nadzieję, że przy porodzie te bedzie działać sama, bez moje wysiłku [emoji23]
Hahaha jeśli to tak zadziała to nie zapomnij dać znać
U
użytkownik 16
Gość
Bylam ostatnio u swojej kolerzanki. Jest w 35tc i lezy na patologii wlasnien przez krotka szyjke. Jak na nia popatrzylam jak ja jej zaczelan zazdroscic ze zaraz bedzie rodzic! I taki piekny brzuszek miala okrąglutki. Eh... chyba jestem za bardzo nie cierpliwa
Ja po wizycie!
Wszystko w porzadku z Mała i ze mna! Ma juz 326g. Ale odwrocila sie plecami wiec tym razem nie mamy ladnyvh zdjec ale byla tak ruchliwa, ze lekarz musial gonic za nia zeby serduszka posluchac
Te bole podbrzusza to rozciagajace sie wiezadla itp wiec mam sie nie martwic.
I pozwolil mi leciec na wakacje, wiec bierzemy sie z mezem za poszukiwania naszej spoznionej podrozy poslubnej!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Wszystko w porzadku z Mała i ze mna! Ma juz 326g. Ale odwrocila sie plecami wiec tym razem nie mamy ladnyvh zdjec ale byla tak ruchliwa, ze lekarz musial gonic za nia zeby serduszka posluchac
Te bole podbrzusza to rozciagajace sie wiezadla itp wiec mam sie nie martwic.
I pozwolil mi leciec na wakacje, wiec bierzemy sie z mezem za poszukiwania naszej spoznionej podrozy poslubnej!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
madziarra21
reklama