reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
No dobra zarejestrowałem się kliknąłem że chce termofor i już? Przyjdzie ?
A o co chodzi z tym termoforem? Ja nie w temacieNo dobra zarejestrowałem się kliknąłem że chce termofor i już? Przyjdzie ?
an93
A o co chodzi z tym termoforem? Ja nie w temacie
Ja też właśnie
Ja mam codziennie taki bol ale zazwyczaj jest to wieczorem albo jako duzo pochodze.A czuję któraś może dyskomfort kiedy dzidzia kopie tak na samym dole? Dziwne uczucie jakby szyjki sięgała czy czegoś. Nie wiem co o tym myśleć.
Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
Dziewczyny byłam u położnej która działa na moim terenie a nigdy nie niej nie słyszałam! Przemila Pani. Odrazu mi dała wszystkie ważne kontakty poleciła szkole rodzenia i od 21 tygodnia mam się tam zgłosić. Miała problem ze znalezieniem tętna dość długi go szukała ale znalazła na szczęście.. Malutki mi się przedmieścil z prawej strony na lewą. Zawsze go czulam z prawej lub na środku a z tej lewej wcale więc jakoś może mi łożysko tak utrudnia no nie wiem. W każdym razie najważniejsze że serduszko bije. O 18 idę zobaczyć co z tymi moimi plecami i gorączka. Ale i tak już jestem spokojniejszy
Biedronka84
Cześć Wszystkim[emoji2]
Fatalnie się czuję,byłam dziś zrobić krzywą cukrową,wypiłam tą glukozę ale było mi tak nie dobrze,słabo i gorąco,że zwymiotowałam[emoji22] Nie wiem,czy uda mi się przejść to jeszcze raz,bo na samą myśl,że będę to musiała wypić jeszcze raz jest mi nie dobrze[emoji22]
Fatalnie się czuję,byłam dziś zrobić krzywą cukrową,wypiłam tą glukozę ale było mi tak nie dobrze,słabo i gorąco,że zwymiotowałam[emoji22] Nie wiem,czy uda mi się przejść to jeszcze raz,bo na samą myśl,że będę to musiała wypić jeszcze raz jest mi nie dobrze[emoji22]
Cześć Wszystkim[emoji2]
Biedactwo. To jeszcze przede mną już sie boję..
reklama
mlodamama21