reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzisiaj jak powiedziałam lekarzowi ze spotkałam się z twierdzeniami ze wyglądam jak bym miała zaraz rodzic to powiedział ze niestety Polacy maja tendencje do takich uwag bo uważają ze najlepiej znają się na medycynie samochodach co niektórzy na polityce :)
Jak ktoś chce chodzić w odrostach i naturalnych paznokciach niech chodzi ja farbuje włosy , chodzę do kosmetyczki na hybrydy bo .... bo mi wolno bo lekarze nie widza przeciwwskazań :)
Powiem więcej pije wodę gazowana choć podobni lepsza niegazowana :) a dzisiaj kupiłam serek camembert ale wyczytałam w internetowch ze firma Turek zaświadcza ze te sery są bezpieczne dla kobiet w ciąży bo używają mleka pasteryzowanego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ty szkodliwcu Ty ! Matka dziecku ! Okropna a fe fe ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
A jezeli chodzi o moja tesciowa, to jest z niej spoko babka;) caly czas mi mowi zeby sobie juz poszla na zwolnienie, odpocZywala i chodZila na zakupki:)) a jezeli chodzi o ciaze to nie slyszlalam jeszcZe od niej jakis "zlotych rad", raczej tylko ze sie cieszy ze wszystko w porZadku i ze juz nie moze sie doczekac jak bedzie ubranka kupowac:) wiec (odpukac) chyba trafilam na wyjatek wsrod tesciowych:))

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Moje też rad nie udziela, no prócz tej pracy- i też mówi że ona już chce kupować;) ciekawe jaki będą jak się dzieci urodza;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Moje też rad nie udziela, no prócz tej pracy- i też mówi że ona już chce kupować;) ciekawe jaki będą jak się dzieci urodza;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Mam nadzieje ze duzo sie nie zmieni:) i dalej nie beda sie wtracac. Zreszta ja tez nie wstydzd sie poprosic o rade jak czegos nie wiem, wiec pewnie zdarzy sie ze o cos podpytam to bedzie sie czula doceniona:)

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Dziewczyny gratuluje wczorajszych udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze!

Ja ze swoimi tesciami widuję sie od ,,święta, .. wiedzą o ciąży i tyle . Nie rozmawiam z nimi na codzień wiec nie denerwują mnie swoimi mądrościami :) z rodzici rozmawiam codziennie ,ale oni sa nieszkodliwi ,zapracowani i chyba bardziej zapatrzeni w siebie niz np.. w moja ciąże czy córki
Wiec ja mam luz od dobrych raz i narzucania mądrości życiowych rodziny.

5djylbetecfse5n6.png

reklama
U mnie wszyscy mówili że będzie chłopak bo po twarzy wydzieli (tylko ja nie rozumiem tego fenomenu że z twarzy można rozpoznac płeć...:) ) Ochota na potrawy kwaśne i słone a tu będzie dziewczynka. Co prawda jeszcze czekam na połówkowe aby potwierdzić na 100% ale chyba to będzie już formalność bo na ostatnim usg lekarz całkiem pewnie potwierdził że dziewczynka :) więc nie ma reguły.U mnie przeczucia i zabobony się nie sprawdziły. Ale sprawdził się horoskop chiński :D
U mnie też w sumie chiński się sprawdził a ochotę mam na kwaśne ale reszta zabobonów to dziewczyna [emoji6]

mój pewnie będzie ten z iPhonem :D
Zobacz załącznik 792718
Padłam [emoji16] moje to pewnie to co zapiera się żeby nie wyjść
Nadrobilam was juuupi, dzisiaj USG bo sobie prywatnie robię ciekawe czy płeć się nie zmieni [emoji41]oby bo ja już widzę na różowo

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry