reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witam Was :) wizytę mam 1 lutego i już nie mogę się doczekać aż zobaczę moją dzidzię. W porównaniu z I trymestrem, czuję się rewelacyjnie :) od czasu do czasu czuję coś w rodzaju pulsowania w brzuchu, jakieś muśnięcia. Podejrzewam, że to może być dzidziol, ale ręki nie dam sobie uciąć.
Dziewczyny, które męczą się z suchym kaszlem, warto zainwestować w dobry nawilżacz powietrza. U mnie w mieszkaniu jest baaaardzo suche powietrze mimo iż mamy zakręcone grzejniki. W sezonie grzewczym bardzo się męczyłam z kaszlem. Dopiero w tym roku wpadłam na to co może być przyczyną moich problemów. Nawilżacz bardzo pomógł mi oraz mężowi, który jest alergikiem. Kaszel się skończył i wreszcie nie budzimy się z zapchanym nosem.
U mnie bez nawilżacz w mieszkaniu ani rusz! Tez mam i polecam jak ktoś ma sucho w mieszkaniu.

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Dzień Dobry, ja już po połòwkowym. P. Doctor stwierdziła że generalnie zdrowa pannica. Ale niestety znalazła dwie nieprawidłowości. W mòzgu sa torbielki splotòw naczyniòwkowych, powiedziała że budowa mòzgu jest ok I te torbielki wchłona się do 30 tc. I jest też jakiś mały problem z nerkami ( pielektazje) ale podobno jest Swansea że to też unormuje się do 30 tc. Generalnie kazała się tym nie przejmować ale wiecie jak to jest:( Może ktòraś z was spotkała się już z czymś takim?
Mój Synek tez ma pielektazje... Powiekszone miedniczki nerkowe. Podobno to nic Groznego i zazwyczaj cofa sie tuz po porodzie lub do 1 roku życia.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Witam was dziewczyny :) gratuluję udanych wizyt. Ja już miałam polowkowe 13tego. Teraz kolejna wizyta 10tego lutego więc już nie długo :) ja od rana wstałam i wzięło mnie na sprzątanie. U mnie to coś dziwnego bo ostatnio nie miałam ani siły ani ochoty na nic. Może piękne słoneczko za oknem mnie zmotywowalo :) a teraz usiadłam, odpoczywam i was nadrabiam. Zaraz musze się za obiadek wziąść bo mąż w pracy do 14tej. Trzymam kciuki za mamy wizytujace [emoji8] po sprzątaniu dostałam kilka kopniakow od bąbelka, to chyba znak że chyba czas odpocząć haha

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam wizytę 10 lutego o 16.30[emoji11] Także będziemy sie wzajemnie kopać po tyłku na szczęście [emoji3]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Do góry