Daktyl2016
Fanka BB :)
Ja też mam fazę na chipsy solone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry :* dziewczyny rzygalam rano. W 5 msc po raz pierwszy... to samo co zwykle herbatka i szykowne do pracy a dzidziolowi coś widocznie nie podpasowalo... zdarza Wam się jeszcze rzygać? Dla mnie to nowość...
Widziałyście że mamaginekolog jest w ciąży? ona to pewnie się nie martwi wszystkim tak jak my bo pewnie wie co i jak dokładnie się dzieje u niej w brzuszku
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Obserwuje ją i też schizowała bo czekała na bicie serca (dzisiaj się pojawiło) i na poprzednim usg dziecko było gdzieś w złym miejscu na początku myślała że to ciąża pozamaciczna. Czasem chyba gorzej wiedzieć za dużo :-) Ona ma ten plus że może podglądać dziecko co chwila. I właśnie dzięki niej wiem że USG jest całkowicie bezpieczne. W poprzedniej ciąży wykonywała usg pacjentkom do 36 tygodnia i sama sobie robiła non stop :-)Widziałyście że mamaginekolog jest w ciąży? ona to pewnie się nie martwi wszystkim tak jak my bo pewnie wie co i jak dokładnie się dzieje u niej w brzuszku
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
A to nie wiedziałam że poronila bo ostatnio zaczęłam ja obserwowaćNa pewno się martwi tym bardziej ze ostatnio poroniła. Jest tylko bardziej świadoma i nie obwinia siebie o to.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom