reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gratuluję kolejnej dziewczyny do kolekcji. Ja dzisiaj mam dzien leżący. Nic mi sie nie chce i pewnie nigdzie sie dzisian nie rusze. Walcze za to z telefonem. Swoj oddalam do serwisu bo non stop mi sie wylaczal a pozyczylam od siostru tez s3 taka sama i co? Te same problemy. Juz nawet myślałam ze apka forum cos mi krzaczy ale w siostry telefonie jej nie instalowalam i to samo. Masakara. Ciekawe co w sewisie mi powiedza.

reklama
A, i mam pytanie. Czy robila sobie ktoras z Was w ciazy badanie cholesterolu???
Bo ja zrobilam, tak sama dodatkowo i sie przerazilam. Zawsze mialam gorna granice normy (200) albo troszke ponad ale teraz mam 300[emoji33] co prawda przeczytalam ze w ciazy moze byc podniesione bo cholesterol bierze udzial w syntezie hormonow ale czy az tak?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Ja dalej w kolejce do samolotu tylko godzinne opóźnienie jeszcze będzie tak że prosto z lotniska pojadę na wizytę [emoji23]

oar8qqmzkh4q80mv.png

Dzień dobry!

Gratuluję kolejnej forumowej dziewczynki :)

I ściskam kciuki za dzisiejsze wizyty! Dziewczyny głowy do góry, wszystkie mamy zdrowiutkie maluszki w brzuchach, najbliższe badania tylko to potwierdza :) Ja już odliczam do swojego polowkowego- 1 lutego :)

Ja mam dzisiaj wizytę u lekarza długo odwlekana bo albo ja nie mogłam albo on przełożył jestem ciekawa czy przepisze mi coś na te bakterie które wyszły w moczu . Dzisiaj mnie strasznie boli brzuch ale tylko jak się ruszam mam wrażenie ze wszytsko tam w środku jest takie nabrzmiałe i napięte jak dotykam brzuch żeby sprawdzić czy jest twardy czy miękki tez boli , rozkurczowe nie pomagają troszkę się zaczynam stresować. Właściwie to nie wiem jak to jest jak jest twardy brzuch

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry :)

Dzis mam synka w domu, dwa spiochy wstaly o 11 :) mlody na sniadanie poprosil platki z mlekiem i az mnie zaczelo ssac, ze ja tez chce takie platki [emoji23]

Trzymam dzisiaj kciuki za wszystkie wizytujace :)

Anulka, ale masz i bedziesz miec wesolo :) moja mama tez miala trzy dziewczyny.

Witam Was :) wizytę mam 1 lutego i już nie mogę się doczekać aż zobaczę moją dzidzię. W porównaniu z I trymestrem, czuję się rewelacyjnie :) od czasu do czasu czuję coś w rodzaju pulsowania w brzuchu, jakieś muśnięcia. Podejrzewam, że to może być dzidziol, ale ręki nie dam sobie uciąć.
Dziewczyny, które męczą się z suchym kaszlem, warto zainwestować w dobry nawilżacz powietrza. U mnie w mieszkaniu jest baaaardzo suche powietrze mimo iż mamy zakręcone grzejniki. W sezonie grzewczym bardzo się męczyłam z kaszlem. Dopiero w tym roku wpadłam na to co może być przyczyną moich problemów. Nawilżacz bardzo pomógł mi oraz mężowi, który jest alergikiem. Kaszel się skończył i wreszcie nie budzimy się z zapchanym nosem.

Ja tez polecam nawilżacz powietrza. U mnie to samo byko. Rani wstawalam nos zapchany a gardlo suche jak cholera. Odkad nawilzacz dziala problemu juz nie mam

reklama
Gratuluję kolejnej dziewczyny do kolekcji. Ja dzisiaj mam dzien leżący. Nic mi sie nie chce i pewnie nigdzie sie dzisian nie rusze. Walcze za to z telefonem. Swoj oddalam do serwisu bo non stop mi sie wylaczal a pozyczylam od siostru tez s3 taka sama i co? Te same problemy. Juz nawet myślałam ze apka forum cos mi krzaczy ale w siostry telefonie jej nie instalowalam i to samo. Masakara. Ciekawe co w sewisie mi powiedza.
Obyś trafiła na uczciwy serwis, który cokolwiek zrobi. Siostra też miała takie problemy z s3 i ciągle tylko udawali ze coś naprawili i tak długo przeciagali aż się jej gwarancja skończyła :/

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Do góry