reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gratuluję kolejnej dziewczyny do kolekcji. Ja dzisiaj mam dzien leżący. Nic mi sie nie chce i pewnie nigdzie sie dzisian nie rusze. Walcze za to z telefonem. Swoj oddalam do serwisu bo non stop mi sie wylaczal a pozyczylam od siostru tez s3 taka sama i co? Te same problemy. Juz nawet myślałam ze apka forum cos mi krzaczy ale w siostry telefonie jej nie instalowalam i to samo. Masakara. Ciekawe co w sewisie mi powiedza.

reklama
A, i mam pytanie. Czy robila sobie ktoras z Was w ciazy badanie cholesterolu???
Bo ja zrobilam, tak sama dodatkowo i sie przerazilam. Zawsze mialam gorna granice normy (200) albo troszke ponad ale teraz mam 300[emoji33] co prawda przeczytalam ze w ciazy moze byc podniesione bo cholesterol bierze udzial w syntezie hormonow ale czy az tak?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Ja dalej w kolejce do samolotu tylko godzinne opóźnienie jeszcze będzie tak że prosto z lotniska pojadę na wizytę [emoji23]

oar8qqmzkh4q80mv.png

Dzień dobry!

Gratuluję kolejnej forumowej dziewczynki :)

I ściskam kciuki za dzisiejsze wizyty! Dziewczyny głowy do góry, wszystkie mamy zdrowiutkie maluszki w brzuchach, najbliższe badania tylko to potwierdza :) Ja już odliczam do swojego polowkowego- 1 lutego :)

Ja mam dzisiaj wizytę u lekarza długo odwlekana bo albo ja nie mogłam albo on przełożył jestem ciekawa czy przepisze mi coś na te bakterie które wyszły w moczu . Dzisiaj mnie strasznie boli brzuch ale tylko jak się ruszam mam wrażenie ze wszytsko tam w środku jest takie nabrzmiałe i napięte jak dotykam brzuch żeby sprawdzić czy jest twardy czy miękki tez boli , rozkurczowe nie pomagają troszkę się zaczynam stresować. Właściwie to nie wiem jak to jest jak jest twardy brzuch

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry :)

Dzis mam synka w domu, dwa spiochy wstaly o 11 :) mlody na sniadanie poprosil platki z mlekiem i az mnie zaczelo ssac, ze ja tez chce takie platki [emoji23]

Trzymam dzisiaj kciuki za wszystkie wizytujace :)

Anulka, ale masz i bedziesz miec wesolo :) moja mama tez miala trzy dziewczyny.

Witam Was :) wizytę mam 1 lutego i już nie mogę się doczekać aż zobaczę moją dzidzię. W porównaniu z I trymestrem, czuję się rewelacyjnie :) od czasu do czasu czuję coś w rodzaju pulsowania w brzuchu, jakieś muśnięcia. Podejrzewam, że to może być dzidziol, ale ręki nie dam sobie uciąć.
Dziewczyny, które męczą się z suchym kaszlem, warto zainwestować w dobry nawilżacz powietrza. U mnie w mieszkaniu jest baaaardzo suche powietrze mimo iż mamy zakręcone grzejniki. W sezonie grzewczym bardzo się męczyłam z kaszlem. Dopiero w tym roku wpadłam na to co może być przyczyną moich problemów. Nawilżacz bardzo pomógł mi oraz mężowi, który jest alergikiem. Kaszel się skończył i wreszcie nie budzimy się z zapchanym nosem.

Ja tez polecam nawilżacz powietrza. U mnie to samo byko. Rani wstawalam nos zapchany a gardlo suche jak cholera. Odkad nawilzacz dziala problemu juz nie mam

reklama
Gratuluję kolejnej dziewczyny do kolekcji. Ja dzisiaj mam dzien leżący. Nic mi sie nie chce i pewnie nigdzie sie dzisian nie rusze. Walcze za to z telefonem. Swoj oddalam do serwisu bo non stop mi sie wylaczal a pozyczylam od siostru tez s3 taka sama i co? Te same problemy. Juz nawet myślałam ze apka forum cos mi krzaczy ale w siostry telefonie jej nie instalowalam i to samo. Masakara. Ciekawe co w sewisie mi powiedza.
Obyś trafiła na uczciwy serwis, który cokolwiek zrobi. Siostra też miała takie problemy z s3 i ciągle tylko udawali ze coś naprawili i tak długo przeciagali aż się jej gwarancja skończyła :/

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Do góry