reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

No ja właśnie jestem w szoku ze mało przytyłam bo od samego początku ciąży jestem na zwolnieniu i pozwalam sobie na zachcianki. Może ja już poprostu głupieje przez tą ciążę :)

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie glupiej [emoji12] ja we wczesniejszej do 25 tygodnia mialam 0+ a potem i tak 11 do porodu wskoczylo wiec spokojnie[emoji38]

reklama
Dla mnie najgorsze jest to że ja jakoś sobie poradzę. Boję się o Małego.. Boję się że kiedyś zapyta mnie czemu każdy jego kolega ma tatusia a on nie. Ze nie będę umiała mu zastąpić taty.. Nie wiem jak jest w Twoim przypadku ale ja mam przed oczami właśnie takie sytuacje jak narazie i jest mi dlatego ciężko.. Ale mam nadzieję że to się zmieni i będę umiała już myśleć i mówić o tym z dystansem tak jak Ty :)
Ja powiem z wlasnego doswiadczenia..
Lepiej nie miec ojca w domu niz miec ojca debila...
Nas ojciec bil, pil i kazdy sie go bal nawet mama..
I co z tego wyszlo? Ze cala rodzina nie potrafi byc razem bo kazdy zmaga sie ze wspomnieniami..

Zreszta twoje dziecko bedzie mialo ojca..tosz on zyje i moze Go poznac..ale nie znaczy, ze musicie go tolerowac w domu

Cała noc mi się śnił poród i urodziłam chłopca !! Chyba moja podświadomość chce synka [emoji38][emoji4]

w57vxzkr0voyai9q.png

Witam nową mamę

Zająć ja bym go kopnela, co to ma być, Ty się musisz wysypiać a nie jakieś pobudki.

Wczoraj mąż mi kupił pastę sezamową z kakao i się objadłam na wieczór a potem nie mogłam spać przez ten cukier. Ale dzidziuch w brzuchu też ostro tańcował, już wiem czego się najeść przed usg :) może w końcu nie będzie spać i poznam płeć.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Dzień dobry [emoji4]
Dziewczynom po wizytach gratuluję dobrych wieści [emoji8] Yoohoosek współczuję czekania na płeć [emoji53]
Witam nową Mamę [emoji6] Wionatq pisz o czym chcesz i kiedy chcesz. Jesteśmy tu po to żeby się wspierać lub czasem po prostu kopnąć w doopkę [emoji48]
Ja też przytyłam Ale nie ma co się dziwić jak jem [emoji14] dzisiaj np zapraszam na pierogi ruskie- będzie lepionko.
Leżę w łóżku rano i mówię do męża- jak ja bym chciała żeby już był maj.... albo przynajmniej kwiecień.... a On na to - no dobra marzec.... hmmm to może zostańmy przy tym styczniu [emoji28]
Miłego dzionka [emoji9]

16udskjopmtfyunf.png

Kochana mojego męża spytaj ;) gdzieś wyczytal... ja tam nie czytuje takich rewelacji - śpię jak mi wygodnie. Pewnie chodzi o jakoś ucisk ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Pokaz mu post mamyginekolog o spaniu... Jakby mi moj tak robil to by oberwal [emoji14]

Witam nowa mame :) mozesz sie wygadac tak czesto jak tego potrzebujesz :) wszystko sie ulozy, jestes mlodziutka Twoj facet tez... Jeszcze sie ogarnie i bedzie zalowal :)

oar8s65gmlqg37sx.png

Nie wiem, ale ja mam wrażenie, że Nasi mężczyźni myślą że wiedza lepiej, mój się mądrzy, wymyśla że tego nie powinnam a co powinnam. Wkurwia mnie tym strasznie!

reklama
Mój ma dużo bardziej luzackie podejście niż przy pierwszej ciąży. podchodzi do tego zadaniowo, czeka aż dziecko się urodzi, na brzuchu się nie skupia, bardziej na mnie :) więc robi wszystko żeby mi było dobrze. wczoraj nawet powiedział, ze kwitne w tej ciąży co mnie rozwalilo bo czuję się jak gowno :D chce być miły, niech myśli, ze to lykam ;)

Do góry