U
użytkownik 167877
Gość
Jak ktoś też tak ma to już jestem spokojna [emoji4]Ja tez czuje tylko po prawej.Wszystko chyba zalezy od ulozenia dziecka ale zapewne to sie bedzie zmieniac wiec nic sie nie przejmuj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ktoś też tak ma to już jestem spokojna [emoji4]Ja tez czuje tylko po prawej.Wszystko chyba zalezy od ulozenia dziecka ale zapewne to sie bedzie zmieniac wiec nic sie nie przejmuj
Witamy się z Marcelem w sobotnie popołudnie, właśnie nastała drzemka i można odetchnąć chwilkę od zabaw
Wiesz co ostatnio byłam z siostra na chinczyku i wzielam kurczaka pikantne go z makaronem. Zawsze dole walą sobie do tego sosu słodkiego i tak ki smakowało zajebiście. A teraz jjem tego kurczaka i jjem i nie czuje ze pikantny. A moja siostra na twarzy aż spocona bo też sobie wzięła tego pikantnego.Dziewczyny, czy tez tak macie, ze hmmm stracilyscie smak ? W sensie ja mam od pewnego czasu problem z doprawianiem. Nie potrafię utrafic. Najczesciej nie dosole, nie dopieprze... sama widzę jaka to mi sprawia trudnosc ale ja juz maz mowi ze cos jest niedoprawione - gdzie zawsze bylo i to w punkt- to juz jest kiepsko wczoraj robilam zapiekanke makaronowa- nieslona ale za to tak ostra ze twarz wykreca
Ojeeeej zjadlabym [emoji51]Ja tez nie czuje smakow... Dzisiaj robilam kapuste kiszona i wszyscy ze kwasna ze az twarz wykręca a ja nie czulam [emoji23]
USG jest bezpieczne dla dzidziusia, ja do tej pory miałam ok 9 USG, więc jak cię skręca to idź zaspokoić swoją ciekawość[emoji4]Ja leżę w łóżku mój mały też uśpiony [emoji3] gdzie kupić opaski dla niemowląt? Marzy mi się taka...Macie stracha że wam się płeć zmieni??? Czy tylko ja schizuje...USG za miesiąc [emoji53] może by tak prywatnie się zapisać i nikomu nic nie mówić czy się napromieniuje za bardzo...???? W domu by mnie zjedli jakby wiedzieli
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, czy tez tak macie, ze hmmm stracilyscie smak ? W sensie ja mam od pewnego czasu problem z doprawianiem. Nie potrafię utrafic. Najczesciej nie dosole, nie dopieprze... sama widzę jaka to mi sprawia trudnosc ale ja juz maz mowi ze cos jest niedoprawione - gdzie zawsze bylo i to w punkt- to juz jest kiepsko wczoraj robilam zapiekanke makaronowa- nieslona ale za to tak ostra ze twarz wykreca
[/QUOTE
Daj spokoj ja mam to od samego poczatku nic nie smakuje jak wczesniej,do tego ja nie czuje glodu i jem bo tak trzeba ,ale ja duzo wymiotowalam teraz juz mniej a jutro zaczynam 19 tydz.Moja mama tez tak miala tzn wszystko bylo jakies takie bez smaku.Przez to nie mam weny do gotowania