reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Gratuluję wizyt.

A mi się ryczec dzisiaj chce. Mam wrażenie że moja angina wraca, albo nie wiem co siedzieje mam uczucie klucia w gardle, wszyscy dostają antybiotyk na 10 dni ja dostałam na 7 i naprawdę czuje się nie doleczona. Prawie umieram, jak na histeryczka przystało. Ta spływająca wydzielina z nosa na pewno dobrze nie robi na moje gardło. Ja wiem ze angina to nie zwykle przeziębienie ale litości.... Na dodatek byłam na wizycie i aż jestem wkurwiona, nawet nie widziałam dziecka. Tylko serduszko usłyszałam!!! Niby wszystko ok a jestem zła jak cholera. Myślę nad zmianą lekarza!!
Nic, zwijam.sie w kulkę i idę pochlipac

Niestety z tym się nie zgodzę [emoji4] musimy kontrolować wagę . To dla naszego dobra i dobra dziecka. Nie trzeba się przejmować waga tylko jeść zdrowo. [emoji4]

Ja próbuję odstawić słodycze, ale ciągnie mnie codziennie, żeby cos zjeść i zjadam. Czasem więcej czasem mniej. U mnie póki co 1,5 kg na plusie, wiec jeszcze sobie pozwalam. Z synem nie jadłam słodyczy przez całą ciążę i wcale mnie do nich nie ciągnęło. Za to jak sie urodził to chłonęła ciasteczka, pączusie i herbatniczka i zdziwiona byłam, ze waga mimo karmienia piersią nie leci w dół[emoji12]

oar8pg4n1kii9v0d.png

My już po wizycie Helenka rozwija się idealnie tak twierdzi pan doktor, wszystkie narządy wporzadku wazy 371 gram . Nie byłabym sobą gdybym nie zapytała o mój brzuch powiedział ze jest spory zapytał ile przytyłam powiedziałam ze 8 kg powiedział ze teraz powinnam tyć 1 kg na miesiąc . Potem się śmiał z mężem ze należy zamknąć lodówkę ja po wyjściu z gabinetu oczywiście się popłakałam lekarz był miły ale liczyłam na inna odpowiedz. Chyba faktycznie ostatnio za dużo węglowodanów

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka spokojnie, ja 2 tyg temu na wizycie miałam minus 5kg a dziś już tylko minus 1 czyli nadrobilam 4 kg przez 2 tyg :O też zamykam lodówkę :D

reklama
Gratuluję wizyt.

A mi się ryczec dzisiaj chce. Mam wrażenie że moja angina wraca, albo nie wiem co siedzieje mam uczucie klucia w gardle, wszyscy dostają antybiotyk na 10 dni ja dostałam na 7 i naprawdę czuje się nie doleczona. Prawie umieram, jak na histeryczka przystało. Ta spływająca wydzielina z nosa na pewno dobrze nie robi na moje gardło. Ja wiem ze angina to nie zwykle przeziębienie ale litości.... Na dodatek byłam na wizycie i aż jestem wkurwiona, nawet nie widziałam dziecka. Tylko serduszko usłyszałam!!! Niby wszystko ok a jestem zła jak cholera. Myślę nad zmianą lekarza!!
Nic, zwijam.sie w kulkę i idę pochlipac

Może miał gorszy dzień..? U mnie tak było na wizycie przed świętami. Nie dość że 1,5h opóźnienia to badanie odbębnił i nawet nie wiedziałam wymiarów dziecka. Na wczorajszej wizycie już było wszystko tak jak należy. Chyba że od początku tak podchodzi ten lekarze to wtedy chyba lepiej zmienić. To jest na NFZ?

Do góry