reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Milka super zr maz sie spisuje. widzisz ukryty potencjal :)

Vanila co czytasz? Odkad mam syna czytam tylko to co do pracy..

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Milka fajnie,że masz teraz pomoc, to bardzo ważne czuć takie wsparcie [emoji178]

Ja to chyba jestem jakaś przewrażliwiona w tej ciąży... Coś tylko zakłuje, zaboli, już panika... chodząc do toalety tylko sprawdzam, czy chociaż nie ma żadnego plamienia... Nawet mąż zauważył że jakoś bardziej wyczulona jestem... Może to dlatego,że jeszcze przed wizytą jestem... Mam nadzieję, że po usg troszkę się uspokoję ;-)
A tak poza tym śpię na okrągło... Ciśnienie ok 110/70, co u mnie było niespotykane, zawsze miałam wyższe i stąd pewnie ta senność [emoji12]

hchy3e3kld4183n2.png

Mój mąż od urodzenia kąpie córkę - dlatego , że dużo pracował i to był czas dla niego z dzieckiem i dla mnie ma chwile odpoczynku. Tak jest do dziś . On ją kąpie i uspypia.

Ja dziś jadę na imieniny do mojej prababci. Też bym wolała zostać w łóżku i chociaż jeden dzień w tygodniu polenić się, żeby poczuć się chociaż odrobinkę jak kobieta w ciąży. Za to pogoda jest piękna - święci słońce[emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia86- ja mam na odwrót, zawsze mam niskie ciśnienie - miałam ostatnio zwrócić się do rodzinnej w tej sprawie , uciążliwe jest być ciągle śpiącą u mnie norma było 80/60 . A teraz mam książkowe 120/80 i tak naprawę to był mój pierwszy objaw ciąży - podwyższone ciśnienie i brak senności . Kiedyś mogłam spać do 12 teraz 7/8 rano. W poprzedniej ciąży miałam podobnie.

Milka po to tutaj jestesmy zebybsie wspierac :* fajnie ze maz pomaga :)
Kasia ja tez caly czas sprawdzam czy nie ma plamienia... Taka byla poprzednia cala ciąża i teraz to samo... Taka moja paranoja po poronieniu...
Ja tylko czekam do 11 az syn pojdzie spac i tez sie klade bo wstal dzisiaj o 5.30... Czuje sie jak zombi [emoji23]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Milka super, ze maz sie tak dobrze spisuje. Moj tez daje rade. Wlasnie w kuchni dziala, bo rodzice na obiad maja wpasc dzis. Dzis tez chcemy powiedziec im o ciazy.
Vanilia co czytasz? O uwielbiam dobre ksiazki. Na pewne rzeczy nie ma czasu, ale na czytanie musi byc :D.
Dzis w nocy budzilam sie przez mdlosci.... ciagle je czulam nawet przez sen blee... teraz siedze z imbirem w buzi i musze przyznac, ze nawet cos pomaga. Chyba sie zaprzyjaznimy ;).
Beata Ty stracilas pierwsza ciaze tak? Zaczelo sie od plamien? Juz sie nie moge doczekac czwartku, bo tez mam wtedy wizyte

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia86- ja mam na odwrót, zawsze mam niskie ciśnienie - miałam ostatnio zwrócić się do rodzinnej w tej sprawie , uciążliwe jest być ciągle śpiącą u mnie norma było 80/60 . A teraz mam książkowe 120/80 i tak naprawę to był mój pierwszy objaw ciąży - podwyższone ciśnienie i brak senności . Kiedyś mogłam spać do 12 teraz 7/8 rano. W poprzedniej ciąży miałam podobnie.

Zazdroszczę [emoji12]

hchy3e3k0qmzw4qk.png

reklama
Milka po to tutaj jestesmy zebybsie wspierac :* fajnie ze maz pomaga :)
Kasia ja tez caly czas sprawdzam czy nie ma plamienia... Taka byla poprzednia cala ciąża i teraz to samo... Taka moja paranoja po poronieniu...
Ja tylko czekam do 11 az syn pojdzie spac i tez sie klade bo wstal dzisiaj o 5.30... Czuje sie jak zombi [emoji23]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja u siebie nie rozumiem tych obaw, nigdy nie poroniłam, a ciążę przechodziłam bezproblemowo [emoji4]

hchy3e3k0qmzw4qk.png

Do góry