reklama
Wzielam gorący prysznic i teraz mnie brzuch pobolewa :/ juz wiem czemu zalecaja chlodne kapiele...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
W taką temperaturę ciężko brać chłodne kąpiele... Ja bym chyba zamarzła. Staram się ustawiać temperaturę do 38 stopni.Wzielam gorący prysznic i teraz mnie brzuch pobolewa :/ juz wiem czemu zalecaja chlodne kapiele...
Ja niestety nie mam termostatu wiec nie poszaleje z ustawianiem temp ale mialam taka ochote po calym dniu na goracy prysznic...
KaSia86
Fanka BB :)
Ciesz się, że Ci odejmują a nie dodają ;-) To komplementBeata. Za 3 miesiące 27 lat ! [emoji23] 10 lat dół.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
nahia
Zaangażowana w BB
Cześć Dziewczyny postanowiłam dołączyć do Was
Ostatnią @ miałam 6 września, owu najprawdopodobniej w 17 dc. Beta hcg robiona 2 dni przed terminem spodziewanej @ wynosiła 86, przyrost po 48h wynosił 249. Dzisiaj, po tygodniu od poprzedniego badania powtórzyłam badanie bety i wynosi 7445. Teraz trochę spokojnieksza mogę czekać do umowionej pierwszej wizyty 25 pazdziernika. Będzie to wówczas 6t5d ciąży Z objawów, które odczuwam, to straszny ból piersi, mdłości, zgaga, czasem pobolewania podbrzusza- wszystkiego po trochu.
Mam już długo wyczekiwanego synka Szymonka. Ma 22 msce. Staraliśmy się o niego bardzo długo, bo praktycznie 2 lata. Ostatecznie udało się naturalnie, gdy totalnie odpuscilismy. Już od dłuższego czasu pojawiały się rozmowy na temat drugiego malucha, ale dopiero we wrześniu cykl był wystarany w 100% i ku naszemu ogromnemu zaskoczeniu udało się od razu. To był szok, zwłaszcza, ze mieliśmy świadomość, ze starania będą mogły trwać tyle jak przy pierwszym dziecku.
Mam nadzieję, ze będziemy się wzajemnie wspierać, pocieszać i radować w wielu ważnych chwilach, które czekają nas w ciągu najbliższych kilku miesięcy i później
Czesc Anula1988! fajnie ze tu trafiłaś. Mamy podobnie z terminem, bo ja pierwszy dzień ostatniej miesączki miałam 8 września i podejrzewam, że owu była około 23 września. Ilo dniowe masz cykle? Ja średnio regularne, bo od 27 do 30 a nawet 31 dni. Beta hcg robiłam również tak jak Ty w ubiegłą sobotę oraz dzisiaj. miałam wynik 184 - tydzień temu a dziś 2392, nie wiem czy wynik można porównywać, ale jeżeli tak to Twoja ciąża byłaby kilka dni starsza
Delli
Rowniez jestem pod wrazeniem Waszej wiedzy nt suplementacji i od razu +10 do poczucia bezpieczenstwa w tym gronie
Witam nowa Anulke gratuluje i zycze spojojnej ciazy i tylko milych wrazen, ktorymi - mam nadzieje- bedziesz sie z Nami dzielic
Milka.. Najwazniejsze, ze dzidzia dzielnie to wszystko znosi. My tu mocno trzymamy kciuki i na pewno to sie w koncu slonczy.. Tak jak radza dziewczyny- lez, odpoczywaj i staraj sie nie martwic. Twoja dzidzia jest silna i poradzicie sobie.
Jestesmy z Wami i myslimy o Was!
Spokojnej nocki
Witam nowa Anulke gratuluje i zycze spojojnej ciazy i tylko milych wrazen, ktorymi - mam nadzieje- bedziesz sie z Nami dzielic
Milka.. Najwazniejsze, ze dzidzia dzielnie to wszystko znosi. My tu mocno trzymamy kciuki i na pewno to sie w koncu slonczy.. Tak jak radza dziewczyny- lez, odpoczywaj i staraj sie nie martwic. Twoja dzidzia jest silna i poradzicie sobie.
Jestesmy z Wami i myslimy o Was!
Spokojnej nocki
Gemmina
Pamiętamy o Was cały czas! Oby wszystko wróciło do normy a Wy spokojnie do domu [emoji8]Dzidzia żyje. Z USG wynika, że nie urosła od czwartku, ale byłam w innym szpitalu to może różnica w sprzęcie. Nie pomogą mi z tym krwawieniem. Nakaz leżenia i leki jak były. Szansa nadal jest. Ile to nerwów.
milka1234
Zaangażowana w BB
Zupełnie nic nie wiem dlaczego krwawię. Teoria jest taka, że to przez brak progesteronu, ale ja to wykluczam bo od początku brałam luteinę, a teraz mam dawkę zwiększoną. Nawet jakby mnie w szpitalu zatrzymali to nic by mi nie pomogli. Pani doktor powiedziała, że teraz jedynie gdybym dostała krwotoku lub poroniła to mam się zgłosić na SOR, a tak mam czekać do swojej wizyty w poradni patologii ciąży, którą mam w czwartek.Milka trzymaj sie kochana! Bardzo sie ciesze, ze dzidzia ma sie dobrze. A wiadomo jakie sa przyczyny tego krwawienia? O co moze chodzic? Nie chcieli Cie zostawic w szpitalu?
Anula witaj!
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawdę kochane jesteście, że się o mnie martwicie, a ja ze swojej strony przepraszam, że Was obarczam problemami.
Leżę plackiem i tylko dyryguje mężowi podaj to podaj tamto.
Spisuje się świetnie. Zajmował się cały czas pracą i nie brał udziału w opiece nad córką tylko jedynie same przyjemności jakimi była świetna zabawa. Wczoraj ją kąpał pierwszy raz, wysadzał na toaletę, robił jeść. Wiem, że wielu mężczyzn robi to na co dzień, ale jak widzę, że się stara to dumna z niego jestem
Miłej niedzieli dziewczyny!!!
reklama
*Vanilia*
Moderatorka
Hej dziewczynki [emoji3] dzień deszczowy i wstrętny. Mam rewelacyjną książkę i mam zamiar zakopać się pod kocem z książką i herbatą.
Już nie mogę doczekać się do wtorku bo gorąco liczę że będzie serduszko już biło jak szalone [emoji1]
Witam nowe mamuśki [emoji3]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Już nie mogę doczekać się do wtorku bo gorąco liczę że będzie serduszko już biło jak szalone [emoji1]
Witam nowe mamuśki [emoji3]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom