reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Melomanka tak pierwsza ciaze, wieczorem zaczelam plamic na brazowo zadzwonilam do lekarki i kazala sie polozyc... Rano juz mocno krwawilam i dzidzia juz nie zyla :( ale to nie znaczy ze u kazdego tak sie musi skonczyc spokojnie [emoji4]
Tez uwielbiam ksiazki... Przed dzieckiem czytalam kilka tygodniowo teraz 1-5 w miesicu ;)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia86- ja mam na odwrót, zawsze mam niskie ciśnienie - miałam ostatnio zwrócić się do rodzinnej w tej sprawie , uciążliwe jest być ciągle śpiącą u mnie norma było 80/60 . A teraz mam książkowe 120/80 i tak naprawę to był mój pierwszy objaw ciąży - podwyższone ciśnienie i brak senności . Kiedyś mogłam spać do 12 teraz 7/8 rano. W poprzedniej ciąży miałam podobnie.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Emkaa ja mam dokładnie tak samo!!! Całe życie niskie ciśnienie i senność, co ranek ledwo przytomna po domu chodziłam, jak zombi... po pracy zawsze zmęczona i już mi się nigdzie nie chciało chodzic. Bardzo mi to przeszkadzalo... Kawa nie pomagała, pewnie dlatego byłam slodyczomanem ;) bo choć na chwilę czekolada dodawala mi energii. A odkąd jestem w ciąży, całkiem odwrotnie - nie jestem senna, ciśnienie 125/76 mam dużo energii, codziennie chcę gdzieś wychodzic, rano wstaje i tryskam energią :) i słodyczy mi się nie chce, odrzuca mnie od nich, co mnie bardzo cieszy.
Fajnie, że o tym napisałas, teraz wiem że to ma związek z ciążą i nie tylko ja tak mam :) Super uczucie, mogę być w ciąży już zawsze!
Pamiętamy o Was cały czas! Oby wszystko wróciło do normy a Wy spokojnie do domu [emoji8]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Melomanka tak pierwsza ciaze, wieczorem zaczelam plamic na brazowo zadzwonilam do lekarki i kazala sie polozyc... Rano juz mocno krwawilam i dzidzia juz nie zyla :( ale to nie znaczy ze u kazdego tak sie musi skonczyc spokojnie [emoji4]
Tez uwielbiam ksiazki... Przed dzieckiem czytalam kilka tygodniowo teraz 1-5 w miesicu ;)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wspołczuje. W którym tygodniu ciąży ?

Emkaa ja mam dokładnie tak samo!!! Całe życie niskie ciśnienie i senność, co ranek ledwo przytomna po domu chodziłam, jak zombi... po pracy zawsze zmęczona i już mi się nigdzie nie chciało chodzic. Bardzo mi to przeszkadzalo... Kawa nie pomagała, pewnie dlatego byłam slodyczomanem ;) bo choć na chwilę czekolada dodawala mi energii. A odkąd jestem w ciąży, całkiem odwrotnie - nie jestem senna, ciśnienie 125/76 mam dużo energii, codziennie chcę gdzieś wychodzic, rano wstaje i tryskam energią :) i słodyczy mi się nie chce, odrzuca mnie od nich, co mnie bardzo cieszy.
Fajnie, że o tym napisałas, teraz wiem że to ma związek z ciążą i nie tylko ja tak mam :) Super uczucie, mogę być w ciąży już zawsze!

Dokładnie u mnie identycznie - mogłam wypić 3 kawy dziennie . Teraz nie pije , bo nie potrzebuje. I bardzo dobrze, nie jest zdrowa. A z tą ciąża cudownym stanem to zobaczymy na koniec [emoji38] [emoji23]

Dokładnie u mnie identycznie - mogłam wypić 3 kawy dziennie . A z tą ciąża cudownym stanem to zobaczymy na koniec [emoji38] [emoji23]

Hehehe domyslam się, że później może nie być tak kolorowo, ale początek jest piękny! Żadnych mdłości, żadnej senności i dużo pozytywnej energii do życia.

reklama
Do góry