reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja też dziś odpoczywam :) mąż poszedł do pracy, a ja z herbatą i książką pod koc. Pogoda pochmurna, wiec w domu najlepiej!
Czytam "Bolesława Chrobrego" Gołubiewa, lubię powieści historyczne. A ta ma aż 7 tomów! Jestem już w 6 [emoji7]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Kum ostatnie miesiące sięgam tylko po romanse historyczne, bardzo dobrze mi się czyta i tamten klimat mi odpowiada. dzisiaj rano skończyłam pierwszy tom trylogii czerwień rubinu. Trochę fantastyki, podróży w czasie, trochę miłości. Jest super:-D

Kasia a powiem Ci ze ja tez jak idę do toalety to mam jakieś obawy czy nie zacznę plamic.....A we wtorek boję się czy zobaczę serduszko. Staram się myśleć pozytywnie ale jakieś wewnętrzne obawy mam.

Beata czemu tak późno synek chodzi Ci spać? Ile on ma?

Melomanka ja też dopiero odkryłam że książki są wspaniałe kilka lat temu. Wcześniej nie znosiłam czytać ale myślę że wcześniej po prostu nie trafiłam na dobrą książkę. Teraz czytam trylogię czasu: czerwień rubinu. Polecam :-D

Idę wstawić rosół..... Dziś ją robię obiad dla rodzinki hmm.....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziś ciążowo na maxa mam zachcianke i w niedzielę musi być ogórkowa i już się pichci a my z Mężem też już czekamy aż nasz poltoraroczniak pójdzie na drzemkę a my z nim :)

svchs65gg8talrm7.png

Siemka dziewczynki!
Zaraz do kościoła a mnie rzuca bleee I jak co rano mam zatkane uszy nie kumam tego, nie jestem przeziębiona a pół dnia mam zatkane uszy. Zaczyna mnie to denerwować.

Wy już na nogach a ja dopiero wstałam postanowiłam sobie robić co tydzień zdjęcie mojego brzucha co prawda dużo to tam jeszcze nie widać ale już się zmienia. Miłego dnia dziewczyny i odpoczywajcie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Beata aaaaaaa myślałam że chodzi spać o 11 wieczór [emoji23]

Tynka ja w pierwszej ciąży robiłam zdjęcia brzucha co 2-3 tygodnie. Fajna pamiątka teraz jest. Teraz też już jedno cyknęłam [emoji1]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny :) ja jeszcze nie wyszlam z lozka.. Kurcze, caly tydzien bylam na L4 bo sie przeziebilam, a teraz czuje sie gorzej niz w poniedzialek.. Katar, kaszel i gardlo boli.. Masakra.. Najgorzej jak kaszle i czuje napiecie i klucie w dole brzucha.. Normalnie boje sie, ze ten kaszelzagraza malenstwu.. Zatem my tez dzis caly dzien pod kocykiem z herbatka.. I ksiazka oczywiscie :) ja ostatnio kryminaly czytam ;)

reklama
Do góry