reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Milka nie daj sie!

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

no to może zarzucę inny temat Dziewczynki :)
ponieważ jest tu dużo Mamuś które choć raz już rodziły , mam do Was pytanie- jak to było u Was z wypadaniem włosów w ciąży i po ciąży? rzeczywiście wypadały wam tak garściami , jak tu wszędzie straszą na necie? a może to też przesada z tym okropnym wypadaniem włosów, wręcz łysieniem? jak to było u Was? a jeśli ominęło Was to wypadanie włosów, to co stosowałyście? jakies odżywki, witaminy? nie ukrywam , że szkoda było by mi się rozstać z moimi włoskami :(
Ja w ciąży i w czasie kp miałam piękne włosy i paznokcie, jak nigdy wcześniej :-)

hchy3e3kld4183n2.png

Dzidzia żyje. Z USG wynika, że nie urosła od czwartku, ale byłam w innym szpitalu to może różnica w sprzęcie. Nie pomogą mi z tym krwawieniem. Nakaz leżenia i leki jak były. Szansa nadal jest. Ile to nerwów.

cb7wyx8d867elviu.png
Trzymam za Was mocno kciuki! [emoji110][emoji110][emoji110] Bądź dobrej myśli, to dużo daje... [emoji178]

hchy3e3kld4183n2.png

Dzidzia żyje. Z USG wynika, że nie urosła od czwartku, ale byłam w innym szpitalu to może różnica w sprzęcie. Nie pomogą mi z tym krwawieniem. Nakaz leżenia i leki jak były. Szansa nadal jest. Ile to nerwów.

cb7wyx8d867elviu.png
To bardzo dobre informacje, trzeba wierzyć że wszystko się dobrze skonczy :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Jej jakie Wy obeznane jestescie w tematach tych witamin ;) ja w 1 ciazy bralam kwas foliowy a pozniej od 2 trymestry mama dha i teraz pewnie tez tak zrobie :) kwas biore odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy
Wroniasta mi w ciazy bardzo wzmocnily sie wlosy i mialam ich jeszcze raz tyle... Ale po tragedia... Wypadaly garsciami i zaczely mi sie robic zakola :( bylam załamana ale odrosly... Tzn teraz mam takie okolo 20cm wlosy w miejscu tych ktore wypadly ... Najgorzej bylo tak 5mc po porodzie wygladalam jak pudel z 3cm odrostami [emoji23]
Zola oby to nic zlego :* trzymaj się
Wroniasta z tego co wiem to liscie malin a nie owoce
Emkaa padlam [emoji23] ile masz lat?
Polusiowa bedzie dobrze :* trzymam kciuki :*
Milka :( trzymam mocno kciuki...:* musi byc dobrze :*

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

My się dzisiaj z mężem na chwile zatrzymaliśmy dzisiaj 15 czyli dzień dziecka utraconego. Wiec dzisiaj wspominamy naszego maluszka łatwiej mi w tym dniu wiedząc ze pod sercem nosze kolejne życie . Milka trzymam kciuki za Was odpoczywaj

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry