reklama
camel
Fanka BB :)
Milka nie daj sie!
milka1234
Zaangażowana w BB
Dzidzia żyje. Z USG wynika, że nie urosła od czwartku, ale byłam w innym szpitalu to może różnica w sprzęcie. Nie pomogą mi z tym krwawieniem. Nakaz leżenia i leki jak były. Szansa nadal jest. Ile to nerwów.
KaSia86
Ja w ciąży i w czasie kp miałam piękne włosy i paznokcie, jak nigdy wcześniej :-)no to może zarzucę inny temat Dziewczynki
ponieważ jest tu dużo Mamuś które choć raz już rodziły , mam do Was pytanie- jak to było u Was z wypadaniem włosów w ciąży i po ciąży? rzeczywiście wypadały wam tak garściami , jak tu wszędzie straszą na necie? a może to też przesada z tym okropnym wypadaniem włosów, wręcz łysieniem? jak to było u Was? a jeśli ominęło Was to wypadanie włosów, to co stosowałyście? jakies odżywki, witaminy? nie ukrywam , że szkoda było by mi się rozstać z moimi włoskami
KaSia86
Trzymam za Was mocno kciuki! [emoji110][emoji110][emoji110] Bądź dobrej myśli, to dużo daje... [emoji178]Dzidzia żyje. Z USG wynika, że nie urosła od czwartku, ale byłam w innym szpitalu to może różnica w sprzęcie. Nie pomogą mi z tym krwawieniem. Nakaz leżenia i leki jak były. Szansa nadal jest. Ile to nerwów.
anika84
Milka Kochana trzymaj się i odooczywaj w ogóle nie wstawaj to wszystko minie jak zły sen!Dzidzia żyje. Z USG wynika, że nie urosła od czwartku, ale byłam w innym szpitalu to może różnica w sprzęcie. Nie pomogą mi z tym krwawieniem. Nakaz leżenia i leki jak były. Szansa nadal jest. Ile to nerwów.
nahia
Zaangażowana w BB
To bardzo dobre informacje, trzeba wierzyć że wszystko się dobrze skonczyDzidzia żyje. Z USG wynika, że nie urosła od czwartku, ale byłam w innym szpitalu to może różnica w sprzęcie. Nie pomogą mi z tym krwawieniem. Nakaz leżenia i leki jak były. Szansa nadal jest. Ile to nerwów.
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Jej jakie Wy obeznane jestescie w tematach tych witamin ja w 1 ciazy bralam kwas foliowy a pozniej od 2 trymestry mama dha i teraz pewnie tez tak zrobie kwas biore odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy
Wroniasta mi w ciazy bardzo wzmocnily sie wlosy i mialam ich jeszcze raz tyle... Ale po tragedia... Wypadaly garsciami i zaczely mi sie robic zakola bylam załamana ale odrosly... Tzn teraz mam takie okolo 20cm wlosy w miejscu tych ktore wypadly ... Najgorzej bylo tak 5mc po porodzie wygladalam jak pudel z 3cm odrostami [emoji23]
Zola oby to nic zlego :* trzymaj się
Wroniasta z tego co wiem to liscie malin a nie owoce
Emkaa padlam [emoji23] ile masz lat?
Polusiowa bedzie dobrze :* trzymam kciuki :*
Milka trzymam mocno kciuki...:* musi byc dobrze :*
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wroniasta mi w ciazy bardzo wzmocnily sie wlosy i mialam ich jeszcze raz tyle... Ale po tragedia... Wypadaly garsciami i zaczely mi sie robic zakola bylam załamana ale odrosly... Tzn teraz mam takie okolo 20cm wlosy w miejscu tych ktore wypadly ... Najgorzej bylo tak 5mc po porodzie wygladalam jak pudel z 3cm odrostami [emoji23]
Zola oby to nic zlego :* trzymaj się
Wroniasta z tego co wiem to liscie malin a nie owoce
Emkaa padlam [emoji23] ile masz lat?
Polusiowa bedzie dobrze :* trzymam kciuki :*
Milka trzymam mocno kciuki...:* musi byc dobrze :*
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
tynka2506
My się dzisiaj z mężem na chwile zatrzymaliśmy dzisiaj 15 czyli dzień dziecka utraconego. Wiec dzisiaj wspominamy naszego maluszka łatwiej mi w tym dniu wiedząc ze pod sercem nosze kolejne życie . Milka trzymam kciuki za Was odpoczywaj
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama