reklama
Ja to samo, ale wizja dobrego śniadania motywuje do wstaniaWitam
Hihi,a ja jeszcze zalegam w łóżeczku,ale pora wstawać bo głód zagląda
Trzymam kciuki za wizyty i żebyście płec poznały
SisiP
Fanka BB :)
Hej. A ja od rana w pracy i powiem Wam ze chetnie bym zostala w domu. Od dwoch lat nie bylam na ani 1 dniu zwolnienia. Troche ze mnie pracoholiczka ale moj lekarz juz chce zebym poszla na zwolnienie bo jednak mam mega stersujaca prace. Boje sie co ja bede robic w domu powodzenia dla wszystkich wizytujacych
Hej dziewczyny, trudno mi ostatnio was nadrobić po świętach skumulowała mi się praca. Może w weekend trochę nadrobię. Jutro mam wizytę i zobaczymy czy mój gin w końcu mi coś powie na temat płci. Jeżeli nie to pozostaje czekać do 01,02 na połówkowe. Trzymam kciuki za wasze wizyty i miłego dnia
tynka2506
U mnie troszkę wieje
Ja się wczoraj z mężem zastanawiałam jak ja ogarniałem dom i obiad jak pracowałam, teraz jak sobie pomyśle ze miałabym wrócić do pracy i ogarnąć to wszytsko to jakoś sobie nie wyobrażam. Ale coś w tym jest ze im mniej mamy obowiązków tym wolniej pracujemy .
Brakuje mi pracy chciałam iść na studia teraz od marca ale mąż odradza powiedział żebym jak chce poszła od października, na takich podyplomowych to nie powinno być dużo zajęć .
Czuje się ostatnio taka bezużyteczna
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się wczoraj z mężem zastanawiałam jak ja ogarniałem dom i obiad jak pracowałam, teraz jak sobie pomyśle ze miałabym wrócić do pracy i ogarnąć to wszytsko to jakoś sobie nie wyobrażam. Ale coś w tym jest ze im mniej mamy obowiązków tym wolniej pracujemy .
Brakuje mi pracy chciałam iść na studia teraz od marca ale mąż odradza powiedział żebym jak chce poszła od października, na takich podyplomowych to nie powinno być dużo zajęć .
Czuje się ostatnio taka bezużyteczna
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Aleksandrax
Tynka spokojnie od czerwca nie będziesz wiedziała w co ręce włożyć i będziesz bardzo użyteczna