reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Bellax jesteśmy z tobą :)
Nie chodź z mama do lekarza możesz chodzić sama większość kobiet chodzi same . A lekarce ja bym odpowiedziała - tak już wybrałam gdzie pójdę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bellax jesteśmy z tobą :)
Nie chodź z mama do lekarza możesz chodzić sama większość kobiet chodzi same . A lekarce ja bym odpowiedziała - tak już wybrałam gdzie pójdę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Do ukonczenia 18 lat z tego co wiem trzeba byc z opiekunem ale moge sie mylic

oar8s65gmlqg37sx.png

Bellax a jakaz babcia ciocia? Nie ma nikogo u kogo mogłabyś zamieszkac?

oar8s65gmlqg37sx.png
Mamusia jest świetną aktorką i dla świata zewnętrznego jest matką idealną. np nikt u mnie w rodzinie nie wie że ojciec był przez 17 lat mojego życia alkoholikiem ( był bo teraz ma takie wszywke, więc jak się napije to może nawet umrzeć). Normalnie rodzinka idealna [emoji23]
Dam rade. to tylko rok. A potem studia i będzie nam się żyło dobrze. Muszę myśleć przede wszystkim o przyszłości Artura, a na razie jego przyszłość zależy od mojego wykształcenia, więc na nie stawiamy z M.

w57vyx8dubspq12k.png

Gdyby wszyscy byli prawnikami po studiach z wlasnymi kancelariami to Twoi rodzice nie mieliby na kim zarobic [emoji14] najważniejsze ze Ty to rozumiesz a rok szybko minie i wtedy bedziecie szczesliwi i razem

oar8s65gmlqg37sx.png
Moja mama nie jest prawnikiem. Jest dr. do spraw sprzedaży w korporacji- więc jej życie kręci się wokół pracy ( nawet już nie mieszka na tygodniu z nami, tylko w Wawie) . A prawnik to chyba jakaś jej słabość...

w57vyx8dubspq12k.png

Można do lelarza bez mamy. Ja jak byłam się zapisać to mi powiedziała babka w rejestracje, że niepełnoletni muszą mieć zaświadczenie od rodziców [emoji16][emoji23] czyli nie muszą być z opiekunem.

w57vxzkr0voyai9q.png

Moja mama nie jest prawnikiem. Jest dr. do spraw sprzedaży w korporacji- więc jej życie kręci się wokół pracy ( nawet już nie mieszka na tygodniu z nami, tylko w Wawie) . A prawnik to chyba jakaś jej słabość...

w57vyx8dubspq12k.png
Wiesz to tylko taka przenosnia byla odnosnie swietnie zarabiajacych pracownikow biurowych w korporacjach... :)

oar8s65gmlqg37sx.png

zależy jaki model. mam 3 pary i 2 z nich rzeczywiście 38 a luźne są, ale trzecia para odwrotnir, bo aż 40 dopiero dobra ;) więc trzeba przymierzać.

w57vyx8dubspq12k.png
No właśnie zauważyłam też ze jest różnica rurki musiałam kupić rozmiar większe i są mocno dopasowane a proste rozmiar mniejsze luźne.

U mnie 17t3d i też już od kilku dni czuje. Wczoraj synek nacisnal mi na brzuch i dzidziol w środku jakieś dzikie fikołki zaczął uskuteczniac az się zdenerwowalam.

Zamówiłam detektor z wyświetlaczem, w piątek ma przyjść, nie mogę się doczekać, do tej pory słyszałam serduszko tylko raz.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Do góry