reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Wyjde na fest panikare jak odwolam egzamin i pojde na poprawke w wlasnej woli ? Wiedzac ze teraz pewnie bym zdala bo jestem przygotowana

Zdecydowanie nie... Jesli zle sie czujesz to zostań w domu

oar8s65gmlqg37sx.png

Moj maz ofc ze wymyslam i szkoda 500 zl ktore wplacilam bo pojde i zdam z palcem w d... ale i tak bede sie denerowowac i boje sie zwyczajnie, ze zaszkodze sobie jeszcze bardziej a juz szyjka poszla o pol cm [emoji52]

Wczoraj mnie bolalo nawet lezenie..jak siku robie i siedze szerzej jak to na wc to mnie tak napiera na szyjke [emoji52] jak sie najem nospy i magnezu da sie spokojnie zyc ale i tak wczoraj wzielam jad program 2 tabl magnezu bo mnie spinalo

To nie wygląda to dobrze. Jak masz potem żałować że coś nie tak z ciążą to lepiej wskakuj do łóżka i odpoczywaj. Egzamin możesz poprawić a przy ciąży nie ma takiej opcji. Leż dużo i czekaj na wizytę u lekarza lepiej dmuchać na zimne.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

" nie zwalaj na ciaze " uslyszalam ..yyy czasem mam wrazenie ze moj maz ma 2 oblicza [emoji32]

Będziesz miała straszne wyrzuty jakby coś się stało. Głupio by było stracić dzidzie na półmetku, kiedy człowiek już się do niej przyzwyczaił, słuchaj serducha jak ono panikuje to leż w łóżeczku... Nasz organizm jakoś podświadomie wie co najlepsze dla nas i dzidzi. A ja teraz umiesz na egzamin to potem powtórzyła i też zdasz.

Moj maz ofc ze wymyslam i szkoda 500 zl ktore wplacilam bo pojde i zdam z palcem w d... ale i tak bede sie denerowowac i boje sie zwyczajnie, ze zaszkodze sobie jeszcze bardziej a juz szyjka poszla o pol cm [emoji52]

A nie mozesz napisac jakiegoś podania z prośbą o zaliczenie tej kwoty na poczet kolejnego egzaminu? Przecież masz bardzo twardy argument - jesteś w ciazy zagrożonej, musisz leżeć cały czas. Moze po tej drugiej stronie tez są ludzie i zrozumieją?

reklama
A nie mozesz napisac jakiegoś podania z prośbą o zaliczenie tej kwoty na poczet kolejnego egzaminu? Przecież masz bardzo twardy argument - jesteś w ciazy zagrożonej, musisz leżeć cały czas. Moze po tej drugiej stronie tez są ludzie i zrozumieją?
To zawsze jakiś pomysł, myślę że warto spróbować, podanie plus zaświadczenie od lekarza. Może się uda ich przekonać i kasa nie przepadnie.

Do góry