reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Aż nie mogę uwierzyć dziś jest pierwszy dzień 5ego miesiąca [emoji1] jeszcze 4 i 1/2 i dzidzia będzie z nami

f2w3qqmz4ijcgpvv.png
Ale ten czas leci[emoji5] Zanim się obejrzymy będzie czerwiec i nasze wyczekane maleństwa obok :)

reklama
Hej Wam :-) Nie odzywam się,bo jakoś weny twórczej nie mam.Załapałam doła z powodu naszej sytuacji finansowej,grubo się zastanawiam czy damy radę.Nie spodziewałam się,że pojadę na L4 a tu będę mieć takie zmartwienia :-(

oar8ugpjafqeooh5.png
Pewnie, że dacie radę!!!! Słyszałam, że dzidziuś potrafi dać takiego powera do wszystkiego, że niemożliwe staje się możliwe [emoji6]

Wyjde na fest panikare jak odwolam egzamin i pojde na poprawke w wlasnej woli ? Wiedzac ze teraz pewnie bym zdala bo jestem przygotowana

Moim zdaniem powinnaś słuchać swojej intuicji, masz poważne powody, a jesli nawet byłaby to tylko panika to kto ci zabroni? Ja broniłam pracy mgr półtora roku po czasie, ale donosiłam synka :)

a tekstami męża się nie przejmuj, on pewnie by umierał gdyby miał katar ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Dziewczyny. Maz dziś scisnal cycka jak się ubieralam a raczej wbijalam się w kostium kąpielowy na termy a tam... pociekl przezroczysty plyn! Z prawego sutka. To już siara ? [emoji44]

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry