reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Aż nie mogę uwierzyć dziś jest pierwszy dzień 5ego miesiąca [emoji1] jeszcze 4 i 1/2 i dzidzia będzie z nami

f2w3qqmz4ijcgpvv.png
Ale ten czas leci[emoji5] Zanim się obejrzymy będzie czerwiec i nasze wyczekane maleństwa obok :)

reklama
Hej Wam :-) Nie odzywam się,bo jakoś weny twórczej nie mam.Załapałam doła z powodu naszej sytuacji finansowej,grubo się zastanawiam czy damy radę.Nie spodziewałam się,że pojadę na L4 a tu będę mieć takie zmartwienia :-(

oar8ugpjafqeooh5.png
Pewnie, że dacie radę!!!! Słyszałam, że dzidziuś potrafi dać takiego powera do wszystkiego, że niemożliwe staje się możliwe [emoji6]

Wyjde na fest panikare jak odwolam egzamin i pojde na poprawke w wlasnej woli ? Wiedzac ze teraz pewnie bym zdala bo jestem przygotowana

Moim zdaniem powinnaś słuchać swojej intuicji, masz poważne powody, a jesli nawet byłaby to tylko panika to kto ci zabroni? Ja broniłam pracy mgr półtora roku po czasie, ale donosiłam synka :)

a tekstami męża się nie przejmuj, on pewnie by umierał gdyby miał katar ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Dziewczyny. Maz dziś scisnal cycka jak się ubieralam a raczej wbijalam się w kostium kąpielowy na termy a tam... pociekl przezroczysty plyn! Z prawego sutka. To już siara ? [emoji44]

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry