reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mlodamama21 500zl to nie mało,ale zdrowie Twoje i dziecka jest bezcenne. Jeżeli nie czujesz się na siłach to nie idź!

reklama
Olej męża to nie on nosi dziecko pod sercem, nie powinien się wypowiadać jeśli nie ma nic normalnego do powiedzenia ehh

A mnie dzisiaj dziwnie kuje w dole brzucha i plecy pobolewają jak na okres. Wzięłam nospe ale wątpię że to coś da. Normalnie czuje się jak kaleka nie idzie normalnie funkcjonować :(

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

A nie mozesz napisac jakiegoś podania z prośbą o zaliczenie tej kwoty na poczet kolejnego egzaminu? Przecież masz bardzo twardy argument - jesteś w ciazy zagrożonej, musisz leżeć cały czas. Moze po tej drugiej stronie tez są ludzie i zrozumieją?
Nic z tego nie bedzie bo papiery juz sa przyslane na moje nazwisko i pesel..nie da sie tego cofnac w tej chwili

Nic z tego nie bedzie bo papiery juz sa przyslane na moje nazwisko i pesel..nie da sie tego cofnac w tej chwili

Ja bym sama miała dylemat czy isc na ten egzamin :/ ale tylko Ty musisz podjąć decyzję. Jak nie czujesz sie na siłach to nie ryzykuj tymbardzej ze mozesz podejść do egzaminu w innym terminie.

5djylbetecfse5n6.png

Ja w 12 tygodnii bylam na mega stresujacym egzaminie ksiegowym, zaraz po szpitalu. Byl stres, ale zdalam i mam to za soba. Lezalam i sie uczylam, albo na boku.

Ja bym poszla na egzamin, zawsze mozesz wyjsc w razie co, ale z doswiadczenia wjem, ze pozniej kasy bedzie szkoda, albo po prostu sto innych spraw.

Hej Wam :-) Nie odzywam się,bo jakoś weny twórczej nie mam.Załapałam doła z powodu naszej sytuacji finansowej,grubo się zastanawiam czy damy radę.Nie spodziewałam się,że pojadę na L4 a tu będę mieć takie zmartwienia :-(

oar8ugpjafqeooh5.png

Hej Wam :-) Nie odzywam się,bo jakoś weny twórczej nie mam.Załapałam doła z powodu naszej sytuacji finansowej,grubo się zastanawiam czy damy radę.Nie spodziewałam się,że pojadę na L4 a tu będę mieć takie zmartwienia :-(

oar8ugpjafqeooh5.png
Napewno dacie rade. Dziecko wymaga pewnych zmian w sposobie życia ale przyjdzie wam to naturalnie uwierz mi. Jak mąż ode mnie odszedł pierwsze zmartwienia jakie miałam to jak sama dam radę zarabiając tyle ile zarabiam. Ale później sama uświadomiłam sobie ze pieniądze nie są najważniejsze a to żeby maluch urodził się cały I zdrowy. Takie zmartwienia jak kasa zostaw na później.

reklama
Młodamama, ja też miałabym niezły dylemat, ale zrobiłabym tak jak podpowiada mi serduszko, wiec jeśli czujesz, ze fizycznie nie dasz radu, bo sie źle czujesz, to zostań w domku. Tak będzie wtedy najlepiej. A jeśli uwazasz, że dasz radę spróbowac to idź i zawalcz o 5.

Do góry