Dziewczyny a słyszałyście może jakieś opinie o Szpitalu Praskim (Przemienienia Pańskiego)?U mnie Madalińskiego odpada bo tam dużo dodatkowych "usług" jest płatnych... wychodze z założenia; ze jak mi tyle zabierają na NFZ i chodzę do lekarza i na usg prywatnie to poród bez dodatkowych opłat należy mi się jak psy buda
reklama
cymera
Fanka BB :)
W Irlandii mieszkamy już ponad 11 lat .Bardzo bym chciała wrócić do Polski ale jeszcze nie teraz , tak myślę że teraz jak będzie dziecko to góra 6 lat jeszcze tu zostaniemy .A Wy już od dawna w Irlandii? Chcecie kiedyś wrócić do Polski na stałe?
emkamat10
Dziewczyny a słyszałyście może jakieś opinie o Szpitalu Praskim (Przemienienia Pańskiego)?
Sporo moich koleżanek tam rodzilo i słyszałam sama dobre opinie
Marciotek88
Hej.
Piszę że szpitala. Masakra, 7 godzin czekałam na łóżko. Założyli mi Holter ale to będzie masakra. Ciśnienie cały czas 160/80 tak mnie to stresuje że masakra. Jedyny plus to ze miałam usg i poznałam płeć.
Będzie chłopiec <3 <3 <3
Przeczucia się sprawdziły ;-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Piszę że szpitala. Masakra, 7 godzin czekałam na łóżko. Założyli mi Holter ale to będzie masakra. Ciśnienie cały czas 160/80 tak mnie to stresuje że masakra. Jedyny plus to ze miałam usg i poznałam płeć.
Będzie chłopiec <3 <3 <3
U
użytkownik 16
Gość
Gratuluję poznania płci wspolczuje pobytu w szpitalu. Cierpliwości. Złość tylko ci ciśnienie podniesie[emoji39]Hej.
Będzie chłopiec <3 <3 <3
A ja byłam na wizycie i załatwił mnie ekspresowo oczywiście bez fotela a usg następnym razem będzie. Nie wiem co mi odbiło chyba trochę się zawiodłam i lawina poszła. Do końca dnia będę ryczeć. Już mąż się mnie pytał czy mogę zostać sama w domu... A tak się cieszyłam że w tej ciąży nie mam takich stanów. Nic to trzeba jakoś przetrwać i nie użalać się. W środku mózgu wiem że przesadzam hehe
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
*Vanilia*
Moderatorka
Zojaiigi witaj [emoji4]
Bellax takie uplawy to ja mam notorycznie. Spoko [emoji6]
Wróciliśmy od lekarza, junior zdrowy, waży 225 g[emoji4] uparty okropnie. Chyba 10 minut lekarz próbował podejrzeć płeć i nic....zacisnął nóżki i nie chciał zmienić pozycji....No i nadal nie wiem czy chłop czy baba [emoji23]
Wróciliśmy od lekarza, junior zdrowy, waży 225 g[emoji4] uparty okropnie. Chyba 10 minut lekarz próbował podejrzeć płeć i nic....zacisnął nóżki i nie chciał zmienić pozycji....No i nadal nie wiem czy chłop czy baba [emoji23]
Anula1988
Cześć Dziewczynki
Beata, Marciotek- ja również gratuluje poznania płci maleństwa ♡
Kempu- ja skończyłam najpierw studium z fizjoterapii, natomiast studia, w tym mgr zrobiłam z zarządzania
Dziewczynki z niskim zelazem zapraszam dzisiaj na obiad- u mnie domowe burgery ze 100% wołowiny
Beata, Marciotek- ja również gratuluje poznania płci maleństwa ♡
Kempu- ja skończyłam najpierw studium z fizjoterapii, natomiast studia, w tym mgr zrobiłam z zarządzania
Dziewczynki z niskim zelazem zapraszam dzisiaj na obiad- u mnie domowe burgery ze 100% wołowiny
reklama
U
użytkownik 16
Gość
Wstydzioszek mały[emoji4]Zojaiigi witaj [emoji4]