reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Ja tez dzisiaj byłam u lekarza. Chodzę co 2 tyg. Na tej wizycie mnie nie badał. Tylko słuchalismy tętna dziecka. Bada mnie raz w miesiącu. Ewentualnie jak powiem że coś mi dolega to częściej.Majka to co to była za wizyta skoro ani fotela ani usg? Pogadać to mogliście przez telefon [emoji6]
to na NFZ?
Nie widzę sama potrzeby badania ginekologicznego co 2 tyg. Nie przesadzajmy w innych krajach to dopiero jest [emoji23] tak jak jest w Polsce to jak nigdzie indziej [emoji3][emoji5]
Arya88
Fanka BB :)
Ja tez dzisiaj byłam u lekarza. Chodzę co 2 tyg. Na tej wizycie mnie nie badał. Tylko słuchalismy tętna dziecka. Bada mnie raz w miesiącu. Ewentualnie jak powiem że coś mi dolega to częściej.
Nie widzę sama potrzeby badania ginekologicznego co 2 tyg. Nie przesadzajmy w innych krajach to dopiero jest [emoji23] tak jak jest w Polsce to jak nigdzie indziej [emoji3][emoji5]
No ja nie chodzę co 2tyg.
cymera
Ja chodzę do gin prywatnie co miesiąc , państwowo ostania wizyta była w listopadzie a następna na kwiecień . Do tej pory miałam tylko jedno badanie krwi w 8 tyg , bez toksoplazmozy czy innych takich o których piszecie .Nie robili mi obciążenia glukozowego , mocz sprawdzają paseczkami a nie w laboratorium .Cóż zrobić takie mają tu standardy .No ja nie chodzę co 2tyg.
Na nfz tak jest chociaż na fotelu u niego ostatni raz byłam w 8tc. Posłuchał tętna i widział wyniki które sama sobie zrobiłam ale położna powiedziała że są dobre a on nic. Pewnie jak jest wszystko ok to się nie odzywa.Majka to co to była za wizyta skoro ani fotela ani usg? Pogadać to mogliście przez telefon [emoji6]
to na NFZ?
tynka2506
Byłam dzisiaj w sklepie kupić czapeczkę i rękawiczki dla kruszynki kuzynki od męża i wiecie co dla chłopca pełen asortyment u dziewczynek mega przebrany, wdaje mi się ze ostatnio same dziewczyny się rodzą
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bellax123!
dla mnie to dobrze [emoji23][emoji23][emoji23]Byłam dzisiaj w sklepie kupić czapeczkę i rękawiczki dla kruszynki kuzynki od męża i wiecie co dla chłopca pełen asortyment u dziewczynek mega przebrany, wdaje mi się ze ostatnio same dziewczyny się rodzą
reklama