reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziękuję dziewczyny!! Cudowne jesteście.

Emkamat skąd wie że to cholestaza??

Tynka pojechaliście??

Mój emek jak o coś pyta to zawsze odpowiadam "nie wiem" a dopiero potem myślę :-) zawsze się przez to naslucham.

reklama
Hej mielismy jechac do znajomych na sylwestra ale mlody rano dostal temperature i nici z wyjazdu... Caly dzien 38 sie trzyma i w koncu dalam czopek... Co prawda po chwili zrobil kupke i pewnie wiekszosc wydalil ale oby chociaz to troche pomoglo...
Ogolnie zycze Wam udanego sylwestra i Szczesliwego Nowego Roku :*

oar8s65gmlqg37sx.png

Doczytałam Was :-) Tynka jakby cos się działo jeszcze to dzwoń do swojego gin. lub jedz na IP, lepiej nie bagatelizowac tego co nas niepokoi.
Moja gin.tez zawsze robi badanie na fotelu gin., a pozniej wola mojego męża na usg, żeby dzidziusia zobaczył :) Ja też mojego męża się nie wstydzę :-)

Dziewczyny a czy odczuwacie takie jakby hmm klucie ciągnięcia w pochwie nie są one cały czas raczej sporadycznie ale sa? Czuję ciągnięcia w pachwinach więc myślę że to może przez rozciąganie się macicy ale pewności nie mam?

w4sqskjodfythnd7.png
Mi zdarza się czuć kłucie po bokach brzucha szczególnie wtedy gdy za szybko chcę się przewrócić z boku na bok.

My jutro robimy Sylwestra w domu ze znajomymi.
Muzyka i ubiór obowiązujący to lata 80te.
Niektóre z Was moze jeszcze pamiętają[emoji12]
Ja będę Madonna. Misze czegoś poszukać w garderobie co by pasowało.

oar8pg4njiayxtbm.png

Dziewczyny a czy odczuwacie takie jakby hmm klucie ciągnięcia w pochwie nie są one cały czas raczej sporadycznie ale sa? Czuję ciągnięcia w pachwinach więc myślę że to może przez rozciąganie się macicy ale pewności nie mam?

w4sqskjodfythnd7.png
Jak gdzies lezac sie poprawie zrywacaj do gory tak mnie tak ciagnie w jajniku, ze nie idzie oddychac..to wiezadla sie rozciagaja

reklama
Do góry