reklama
motylek05
Fanka BB :)
To ja odczuwam klucie i ciagniecie w pachwinach. A jak szybko wstane to mnie bardziej ciągnie.Dziewczyny a czy odczuwacie takie jakby hmm klucie ciągnięcia w pochwie nie są one cały czas raczej sporadycznie ale sa? Czuję ciągnięcia w pachwinach więc myślę że to może przez rozciąganie się macicy ale pewności nie mam?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Daktyl2016
Emkamat i co teraz z tą cholestaza?? Wyniki masz mocno podwyższone??
Marciotek88
Też mam takie objawy, czasem silniejsze czasem słabsze. Pytałam lekarza i powiedział że to normalne.Dziewczyny a czy odczuwacie takie jakby hmm klucie ciągnięcia w pochwie nie są one cały czas raczej sporadycznie ale sa? Czuję ciągnięcia w pachwinach więc myślę że to może przez rozciąganie się macicy ale pewności nie mam?
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Natalia91
Nie chce za bardzo panikowac i dzwonić do lekarza z takim pytaniem wizyta za dwa tygodnie. Nic poza tym mi się nie dzieje, też jak za szybko wstanę albo kichne to właśnie mam takie ciągnięcia a jak się położyłam po dłuższym staniu i chodzeniu to właśnie w pochwie czułam jakby takie ciągnięcia też ale bardzo krótko
motylek05
Ja mamtak samo.przy szybkim wstawaniu czy kichaniu tez mnie ciągnie. Ale wszystko nam sie w środku rozciąga i ma prawo ciągnąć.Nie chce za bardzo panikowac i dzwonić do lekarza z takim pytaniem wizyta za dwa tygodnie. Nic poza tym mi się nie dzieje, też jak za szybko wstanę albo kichne to właśnie mam takie ciągnięcia a jak się położyłam po dłuższym staniu i chodzeniu to właśnie w pochwie czułam jakby takie ciągnięcia też ale bardzo krótko
emkamat10
Emkamat i co teraz z tą cholestaza?? Wyniki masz mocno podwyższone??
Niewiele ponad normę. w pn mam mieć jeszcze jakies badania i do szpitala
Spokojnie jak kichasz pamietaj zeby podkurczac nogi pomaga wiem po sobie to wiezadla i to calkowicie normalne...Nie chce za bardzo panikowac i dzwonić do lekarza z takim pytaniem wizyta za dwa tygodnie. Nic poza tym mi się nie dzieje, też jak za szybko wstanę albo kichne to właśnie mam takie ciągnięcia a jak się położyłam po dłuższym staniu i chodzeniu to właśnie w pochwie czułam jakby takie ciągnięcia też ale bardzo krótko
U
użytkownik 16
Gość
reklama
Daktyl2016
Emkamat trzymam kciuki żeby je zbili!!