reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny a czy odczuwacie takie jakby hmm klucie ciągnięcia w pochwie nie są one cały czas raczej sporadycznie ale sa? Czuję ciągnięcia w pachwinach więc myślę że to może przez rozciąganie się macicy ale pewności nie mam?

w4sqskjodfythnd7.png
To ja odczuwam klucie i ciagniecie w pachwinach. A jak szybko wstane to mnie bardziej ciągnie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a czy odczuwacie takie jakby hmm klucie ciągnięcia w pochwie nie są one cały czas raczej sporadycznie ale sa? Czuję ciągnięcia w pachwinach więc myślę że to może przez rozciąganie się macicy ale pewności nie mam?

w4sqskjodfythnd7.png
Też mam takie objawy, czasem silniejsze czasem słabsze. Pytałam lekarza i powiedział że to normalne.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Nie chce za bardzo panikowac i dzwonić do lekarza z takim pytaniem wizyta za dwa tygodnie. Nic poza tym mi się nie dzieje, też jak za szybko wstanę albo kichne to właśnie mam takie ciągnięcia a jak się położyłam po dłuższym staniu i chodzeniu to właśnie w pochwie czułam jakby takie ciągnięcia też ale bardzo krótko

w4sqskjodfythnd7.png

Nie chce za bardzo panikowac i dzwonić do lekarza z takim pytaniem wizyta za dwa tygodnie. Nic poza tym mi się nie dzieje, też jak za szybko wstanę albo kichne to właśnie mam takie ciągnięcia a jak się położyłam po dłuższym staniu i chodzeniu to właśnie w pochwie czułam jakby takie ciągnięcia też ale bardzo krótko

w4sqskjodfythnd7.png
Ja mamtak samo.przy szybkim wstawaniu czy kichaniu tez mnie ciągnie. Ale wszystko nam sie w środku rozciąga i ma prawo ciągnąć.

5djylbetecfse5n6.png

w4sqskjodfythnd7.png
Spokojnie :) jak kichasz pamietaj zeby podkurczac nogi ;) pomaga wiem po sobie :) to wiezadla i to calkowicie normalne...

oar8s65gmlqg37sx.png

Tynka mam nadzieje ze nic więcej się nie pojawi.

Beata przykro mi z powodu gorączki małego.

Anusiek tak was czytalam i sama poszłam do dziadka u sobie cukier zmierzył am bo ma swój glikometr. całe szczęście cukier mam oki.

Mnie ciągle coś tam ciągnie. Zwlaszcza jak się na chodzę albo narobie.

reklama
Do góry