Dziewczyny melduję się po świętach. Ja non stop w pracy kończymy rok i nie miałam czasu pisać. Ale dzisiaj mam powód poczułam rybkę w brzuchu i muszę się pochwalić ;-) tak się cieszę bo mam trochę tluszczyku na brzuchu i myślałam że jeszcze długo poczekam na pierwsze ruchy.
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Dopiero ? Ja pewnie po 13 lutegoJa się dowiem dopiero 2 lutego
U
użytkownik 16
Gość
Ja mam połówkowe 12 stycznia i oszaleje jak sie nie dowiem płci malucha wiec nie jesteś sama[emoji5]Wizytujemy razem
Ja też mam badanie ginekologiczne na każdej wizycie.
Co do morfologii to chyba z Majka miałyśmy podobną jak dobrze pamiętam. Trochę poniżej norm z laboratorium. Byłam w środę u ginki i powiedziała że wszystko normalnie ze się objętość krwi zwiększa i dlatego poleciało w dół.
Mam wrażenie że już wszystkie znają płeć, a ja się dowiem jako ostatnia [emoji14]
Zazdroszcze[emoji20]Dziewczyny melduję się po świętach. Ja non stop w pracy kończymy rok i nie miałam czasu pisać. Ale dzisiaj mam powód poczułam rybkę w brzuchu i muszę się pochwalić ;-) tak się cieszę bo mam trochę tluszczyku na brzuchu i myślałam że jeszcze długo poczekam na pierwsze ruchy.
Zając Czerwcowy
Znowu poczulam [emoji7]sprzątam i sobie przysiadlam, wzięłam Czekoladę, dotknęła brzucha i Dzidziol pływał
Arya88
To u nas ja nie chcę by mąż był przy badaniu - dla mnie to krępujące jest, nie czuję się dobrze ze swoją figurą i okropnie się czuję jak idę na ten fotel z gołym tyłkiem (no mam taką spódniczkę, ale ona prześwituje) i potem ta pozycja na fotelu... no lekarz to lekarz, ale i tak się wstydzę.
U
użytkownik 16
Gość
Wcale ci się nie dziwię. Ja nawet jakby mój mąż nie odszedł to i tak nie chcialabym by był przy badaniu. Takie pozycje na fotelu to można tylko lekarzowi pokazywac[emoji16]To u nas ja nie chcę by mąż był przy badaniu - dla mnie to krępujące jest, nie czuję się dobrze ze swoją figurą i okropnie się czuję jak idę na ten fotel z gołym tyłkiem (no mam taką spódniczkę, ale ona prześwituje) i potem ta pozycja na fotelu... no lekarz to lekarz, ale i tak się wstydzę.
U
użytkownik 167877
Gość
Ja to tam wgl się nie krępuje. Jeszcze chodzę do kolesia ginekologa. [emoji23] kiedyś mąż nawet do mnie , że ty to się wgl nie wstydzisz [emoji23][emoji23] śmiał się .To u nas ja nie chcę by mąż był przy badaniu - dla mnie to krępujące jest, nie czuję się dobrze ze swoją figurą i okropnie się czuję jak idę na ten fotel z gołym tyłkiem (no mam taką spódniczkę, ale ona prześwituje) i potem ta pozycja na fotelu... no lekarz to lekarz, ale i tak się wstydzę.
U
użytkownik 16
Gość
Nie załamuj mnie nawet wtedy mam połówkowe, w 20tc, a następne USG dopiero 10 tygodni pozniejA skąd wiesz [emoji14] ja już kilka razy myślałam że się dowiem, ale ewidentnie mam w brzuchu małego wstydzioszka i zawsze się tak ustawi ze nie ma szans zajrzeć w ogóle.
reklama
Zając a mowilas, że wykatujesz lekarza o dodatkowe UsG teraz w styczniu?Dopiero ? Ja pewnie po 13 lutego