reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hello, mi 3kg przez ostatni miesiąc.

Ogolnie masakra, dopadło mnie przeziębienie, temp 37,5 mam nadzieję że nie wzrośnie. Ból mięśni i ogolnie ledwo zipie. Ratuje się woda morską ale dużo nie pomaga, herbata z miodem i cytryna, mleko z miodem też już zaliczyłam.
Jak sobie ulżyć?

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Znalazłam ciekawy rysunek w internecie - na jakiej wysokości jest macica -gdzie można się doszukiwać ruchów. Może będzie łatwiej odróżnić czy to to :)
1482948103-aaaaaa.jpeg

f2w3skjoapwrgv7j.png
u mnie sie nie sprawdza. Rankami mam bardzo płaski brzuch i wystaje właśnie moja malutka piłeczka. Raz z jednej raz z drugiej strony, a po kilku godzinach dzidzia jest w zupełnie innym miejscu ( słyszę przez detektor) ;)

20161221_063944.jpg

w57vyx8dubspq12k.png

Załączniki

• 20161221_063944.jpg
    20161221_063944.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 342
Hello, mi 3kg przez ostatni miesiąc.

Ogolnie masakra, dopadło mnie przeziębienie, temp 37,5 mam nadzieję że nie wzrośnie. Ból mięśni i ogolnie ledwo zipie. Ratuje się woda morską ale dużo nie pomaga, herbata z miodem i cytryna, mleko z miodem też już zaliczyłam.
Jak sobie ulżyć?

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez wlasnie przeziebiona..ledwo zyje [emoji53][emoji58]

Wiem, że już kiedyś pisałyśmy o tym, ale przed chwila zrobiłam sobie wróżbę z obrączką...wyszło, ze teraz synuś, pozniej coreczka i koniec, za trzecim razem obraczka nawet nie drgnęła ;-)

A ja ruchów jeszcze nie czuję, zaczął sie 15 tydzień, wiec jeszcze mam czas, ale juz tak bardzo chcialabym poczuć to dzieciątko.

reklama
Do góry