reklama
tynka2506
Fanka BB :)
Kochane ja po dzisiejszej wizycie na Śląsku wiem kto u mnie w brzuchu mieszka
Wymarzony drugi synek
W takim razie gratuluje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
GratulacjeKochane ja po dzisiejszej wizycie na Śląsku wiem kto u mnie w brzuchu mieszka
Wymarzony drugi synek
Anulka.
Witam dziewczynki poświątecznie [emoji8] Mi się wydaje że przez święta dużo nie przytylam ale na wagę nie wchodzę [emoji4] lepiej zyć w nieświadomości [emoji38]
Ogólnie to załapałam jakiegoś doła bo wczoraj mój mąż poszalal z zakupami i ja już nie wiem gdzie to upchac [emoji21] i zamiast się cieszyć to mi się płakać chce [emoji22] mam nadzieję że mi przejdzie....
Pozdrawiam cieplutko [emoji7]
Ogólnie to załapałam jakiegoś doła bo wczoraj mój mąż poszalal z zakupami i ja już nie wiem gdzie to upchac [emoji21] i zamiast się cieszyć to mi się płakać chce [emoji22] mam nadzieję że mi przejdzie....
Pozdrawiam cieplutko [emoji7]
U
użytkownik 16
Gość
Cześć dziewczyny. Powoli otrzasam się ze świątecznego doła i wracam do życia. Wczoraj przyjechałam do siostry do warszawy by trochę uciec myślami od problemów. Siostra dzisiaj do pracy pomaszerowała a ja siedzę z ddtvn.
Ja mam wizytę dopiero 12 stycznia i mam nadzieje wkoncu się dowiedzieć co będę miała. A tak apropo gratuluję wszystkim mamom które miały w ostatnich czasach wizyty [emoji5]
Pewnie wypije kawkę i jak pogoda pozwoli wybiorę się w swoje ulubione warszawskie miejsca powspominać czasy kiedy tu mieszkalam[emoji5]
Ja mam wizytę dopiero 12 stycznia i mam nadzieje wkoncu się dowiedzieć co będę miała. A tak apropo gratuluję wszystkim mamom które miały w ostatnich czasach wizyty [emoji5]
Pewnie wypije kawkę i jak pogoda pozwoli wybiorę się w swoje ulubione warszawskie miejsca powspominać czasy kiedy tu mieszkalam[emoji5]
Heda
Dzień doberek... Ładna mam dziś zimę za oknem. Święta minęły szybko głośno i męcząca, ekstra kg napewno wpadły ale tym razem można zwalić to na ciąże... Wczoraj miałam wizytę u lekarza i wszystko wygląda dobrze... Lekarz obstawia na dziewczynki tak jak i ja...więc jest szansa że oboje mamy rację.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Ja też dziś ddtvn pogoda zapowiada się ładna więc ruszaj z szerokim uśmiechemCześć dziewczyny. Powoli otrzasam się ze świątecznego doła i wracam do życia. Wczoraj przyjechałam do siostry do warszawy by trochę uciec myślami od problemów. Siostra dzisiaj do pracy pomaszerowała a ja siedzę z ddtvn.
Zając Czerwcowy
Oby się utrzymała to może i ja na spacer po starówce się skusze
reklama