reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kochane ja po dzisiejszej wizycie na Śląsku wiem kto u mnie w brzuchu mieszka :)
Wymarzony drugi synek :)

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Witam dziewczynki poświątecznie [emoji8] Mi się wydaje że przez święta dużo nie przytylam ale na wagę nie wchodzę [emoji4] lepiej zyć w nieświadomości [emoji38]
Ogólnie to załapałam jakiegoś doła bo wczoraj mój mąż poszalal z zakupami i ja już nie wiem gdzie to upchac [emoji21] i zamiast się cieszyć to mi się płakać chce [emoji22] mam nadzieję że mi przejdzie....
Pozdrawiam cieplutko [emoji7]

16udskjopmtfyunf.png

Cześć dziewczyny. Powoli otrzasam się ze świątecznego doła i wracam do życia. Wczoraj przyjechałam do siostry do warszawy by trochę uciec myślami od problemów. Siostra dzisiaj do pracy pomaszerowała a ja siedzę z ddtvn.

Ja mam wizytę dopiero 12 stycznia i mam nadzieje wkoncu się dowiedzieć co będę miała. A tak apropo gratuluję wszystkim mamom które miały w ostatnich czasach wizyty [emoji5]

Pewnie wypije kawkę i jak pogoda pozwoli wybiorę się w swoje ulubione warszawskie miejsca powspominać czasy kiedy tu mieszkalam[emoji5]

Dzień doberek... Ładna mam dziś zimę za oknem. Święta minęły szybko głośno i męcząca, ekstra kg napewno wpadły ale tym razem można zwalić to na ciąże... Wczoraj miałam wizytę u lekarza i wszystko wygląda dobrze... Lekarz obstawia na dziewczynki tak jak i ja...więc jest szansa że oboje mamy rację.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Powoli otrzasam się ze świątecznego doła i wracam do życia. Wczoraj przyjechałam do siostry do warszawy by trochę uciec myślami od problemów. Siostra dzisiaj do pracy pomaszerowała a ja siedzę z ddtvn.

Ja mam wizytę dopiero 12 stycznia i mam nadzieje wkoncu się dowiedzieć co będę miała. A tak apropo gratuluję wszystkim mamom które miały w ostatnich czasach wizyty [emoji5]

Pewnie wypije kawkę i jak pogoda pozwoli wybiorę się w swoje ulubione warszawskie miejsca powspominać czasy kiedy tu mieszkalam[emoji5]

Ja też dziś ddtvn:) pogoda zapowiada się ładna więc ruszaj :) z szerokim uśmiechem :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry