Martusia1991
Fanka BB :)
I ja się mega najadlam [emoji5] no i dziś poczułam pierwszy raz moje bebiko [emoji7] w sumie od kilku dni coś mi tam w brzuchu się ruszalo ale dziś to już pewniak :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sytuacja chyba opanowana gorączka spada, teraz podałam paracetamol i dalej do łóżka .
U nas święta spokojnie i leniwie najbardziej się cieszę na ten czas spędzony z mężem.
Co do ruchów ja jeszcze nie czuje czuje tylko takie bulgotanie ale nie dam sobie ręki uciąć ze to właśnie ruchy. Czekam do 20 tyg bo podobno większość pierworódek właśnie wtedy zaczyna je odczuwać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam.
U nas święta chorobowe, synek w wigilie wymiotował, w nocy nie spaliśmy w ogóle, a wczoraj ja wstałam chora... zatoki zawalone, gorączka - masakra! Dzisiaj już lepiej.
Co do gorączki to jest to pożądany objaw i jeśli tylko dziecko w miarę dobrze ją znosi to nie zbijam tzn. nie farmakologicznie.
Na zewnątrz z wierzchu skóra jakby mnie komary pogryzly i tylko jedna coś dziwnego.Majka od środka??