Natalia91
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak jest tak żle to idz do swojego lekarza, przynajmniej bedziesz u kogoś kompetentnego.Motylek ja mam w takim stanie gardło i odbywająca się flegme o kaszlu nie wspomnę że ren apap i szałwie mogę sobie w nogawki wsadzić chyba że cierpliwie poczekam na zapalenie oskrzeli. W domu przez ostatnie dni próbowałam wszystkiego.
Hehe do pracy to i ranne ptaszki
Dzień dobry. Dziś już się przebudzilam z bolacą głową... mam jeszcze ponad godzinę do wstanie do pracy oby mi przeszło... jak dziś Wasze głowy?
Daktyl biedna Ty ... idź jeszcze do innego lekarza skonsultuj to !
Czuję się zaproszona[emoji1]Koniecznie!!! Zrobimy imprezke na całe baby boom[emoji14][emoji445][emoji487][emoji488][emoji489][emoji490][emoji481][emoji483][emoji482][emoji485][emoji484][emoji445]
Spokojnie makrele mozna[emoji4] łososia też Ale tego wędzonego na gorąco. Na pewno nie można ryby maślanej.Ja jadłam ostatnio pastę z wędzonej makreli, właściwie to się nią obżerałam nie wiedziałam ze nie wolno wędzonego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robię makowiec japoński z jabłkami jest przepyszny i bardzo prosty Link do: Makowiec japoński z jabłkami | Kwestia SmakuCiężki dzień w pracy przede mną [emoji53] od 8 do 19 jeszcze pozniej zakupy bo oniecalam mamie ze pomoge w przygotowaniach na święta i zrobie jej sałatki i rybe po grecku , a nic w domu nieman z produktów..
Kochane milego dnia Wam życzę!!
Ach..dziewczyny robicie tort makowy? Mam chce zrobic o ile czas mi pozwoli ,oczywiscie. Ale niemam zadnego sprawdzonego przepisu tylko jakis z internetu wzielam. Macie jakiś sprawdzony przepis?
Dzień dobry. Dziś już się przebudzilam z bolacą głową... mam jeszcze ponad godzinę do wstanie do pracy oby mi przeszło... jak dziś Wasze głowy?
Daktyl biedna Ty ... idź jeszcze do innego lekarza skonsultuj to !
No właśnie ja też pół żaba ale w tyle głowy zastanawiam się czy dzidzi nie gniote [emoji16]Dziewczyny a możecie jeszcze się kłaść na brzuchu ? Bo ja właśnie Was czytam i leżę i tak mówię... zapytam
Jessuuuu armageddonu ciąg dalszy... teraz tak mnie boli że zaczęły się wymioty i zawroty głowy... brrr.. oby jutro było lepiej!
Zając ja śpię na pół boku pół brzuchu, tzn. z jedną nogą lekko podkurczoną aby nie leżeć całkiem plackiem na brzuchu, czyli pozycja na pół-żabę :-)
Idę dalej rozmawiać z porcelaną...