reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
My tak samo. wózek, łóżeczko, monitor oddechu, elektryczna niania spoko, czy nawet te pierwsze ubranka których używamy kilka razy i są za małe. Ale materace, pościele, kocyki, butelki no muszą bycia nowe. Sama bym siebie nie kupiła używanego koca a dziecku mam dać? ;)

w57vyx8dubspq12k.png
Tak samo myślę:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dziewczyny, widzę, że niedługo część z Was ma USG. Dopiero przechodziłyśmy USG genetyczne. Ja dopiero jestem zapisana na połówkowe na początek lutego. Czemu Wy macie tyle badań? :) lekarze Wam tak doradzili?

Dziewczyny, widzę, że niedługo część z Was ma USG. Dopiero przechodziłyśmy USG genetyczne. Ja dopiero jestem zapisana na połówkowe na początek lutego. Czemu Wy macie tyle badań? :) lekarze Wam tak doradzili?

Ja mam usg za każdym razem jak jestem u lekarza. Jestem u niego co 2-3 tygodnie z powodu ciśnienia i takich tam... :) Sama proszę o usg bo chcę zobaczyć bąbelka:)

Ja mam wizyte co 3 tyg.na niej mam usg . a teraz pomiedzy mam genetyczne.

Ja przy córce prawie wszystko na początku mialam nowe. Pojedyncze ubranka dostalam po innych dzieciach czy pozniej juz kupilam używane. Teraz bedzie łatwiej bo łóżeczko , leżaczek, przewjak ,wanienke, wózek itp. Mam juz po córce. Wiec duzooo mi odchodzi wydatków.bo tylko te drobniesze rzeczy zostana do kupna , ale to juz bliżej porodu .

reklama
Ja mam co 3 tyg zwykle usg u mojej gin( teraz 29), a 11 idę na połówkowe;)

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry