reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Matkoooo Dziewczyny posprzątalam mieszkanie plus łazienkę. Łącznie z myciem kafelkow. Tak mnie to wykończyło że tragedia. To nie dla mnie już. Brudem zarosne do czerwca... Maz wrócił z pracy o trochę pomógł ale tylko mnie wkurza bo wszystko robi nie tak [emoji12]
Jeszcze tylko pranie i położę się a jutro leżę brzuchem do góry i palcem nie kiwne. Mały wampir wysysa cała energię. Tak więc na święta tylko standardowe sprzątanie. Dobrze ze malowalismy we wrześniu to wtedy generalnie posprzątalam szafy i okna umylam bo nie wiem co by było [emoji33]
p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Kobitki czy któraś z was schodzi z duphastonu i luteiny ? Czy po zmniejszaniu bądź odstawieniu zaczęło bolec was podbrzusze ?

Matkoooo Dziewczyny posprzątalam mieszkanie plus łazienkę. Łącznie z myciem kafelkow. Tak mnie to wykończyło że tragedia. To nie dla mnie już. Brudem zarosne do czerwca... Maz wrócił z pracy o trochę pomógł ale tylko mnie wkurza bo wszystko robi nie tak
emoji12.png
jak mój się zabiera za porządki to aż mnie trzepie od środka ,nie ta szmatka do okien, nie ten płyn do podłogi ,gary myje tylko te które są w zlewie ,bo brudna patelnia zostawiona na kuchence stała za daleko .

Ja też nie wiem i też pewnie najwcześniej w styczniu się dowiem. W następnym tygodniu pójdę po zwolnienie to się dopytam. Odebrałam dziś wyniki morfo i doopa dalej są słabe [emoji53] połowa wartości albo poniżej normy albo powyżej [emoji53]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja dziś ciężko dzien mam za sobą [emoji53] duzo pracy w pracy. Po pracy jasełka u córki w przedszkolu. Pozniej szybko obiad i obiecalam córce pierniczki ,ze bedziemy robiły i trzeba było sie wywiązać z tego :/ wiec dopiero o 19 (od rana ) usiadlam na spokojnie na tyłku [emoji53]

Kobitki czy któraś z was schodzi z duphastonu i luteiny ? Czy po zmniejszaniu bądź odstawieniu zaczęło bolec was podbrzusze ?
Ja przyjmuję teraz jedną tabletkę na dobę (100 mg). Wcześniej brałam dwie. Nie czuję różnicy na razie. Za cztery dni odstawiam całkiem, dam Ci znać wtedy, czy coś czuję. A u Ciebie bóle?? Mocne?

reklama
jak mój się zabiera za porządki to aż mnie trzepie od środka ,nie ta szmatka do okien, nie ten płyn do podłogi ,gary myje tylko te które są w zlewie ,bo brudna patelnia zostawiona na kuchence stała za daleko .
Mam to samo... albo 20 pytań co gdzie jest. Jakby zmieniało miejsce co chwila i wcale nie stało tam od 5 lat...
ale jak mi ,,umyl" kafelki na ścianie w 3 minuty to mu kazałam umyć dokładnie a nie przetrzeć... to po co przecież umyte... sryte nie umyte. Dlatego wolę sama :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry