Marciotek88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie jak na początku. Dlatego dostałam luteinę i duphaston. Lekarz kazał wrócić do starej dawki jak zacznie się cos dziać. Boli mnie jak na okres i kłują jajniki. Wzielam duphaston i nospe . Obym jutro wstała i było ok. Troszkę się boję . Na szczęście podbrzusze nie jest twarde jak było kiedyś. [emoji4]Ja przyjmuję teraz jedną tabletkę na dobę (100 mg). Wcześniej brałam dwie. Nie czuję różnicy na razie. Za cztery dni odstawiam całkiem, dam Ci znać wtedy, czy coś czuję. A u Ciebie bóle?? Mocne?
Podobno takie bóle (dopóki nie są bardzo mocne) nie powinny niepokoić. Na pewno wszystko jest git. Nie bój się, nie zamartwiaj. Przejdzie niedługoTakie jak na początku. Dlatego dostałam luteinę i duphaston. Lekarz kazał wrócić do starej dawki jak zacznie się cos dziać. Boli mnie jak na okres i kłują jajniki. Wzielam duphaston i nospe . Obym jutro wstała i było ok. Troszkę się boję . Na szczęście podbrzusze nie jest twarde jak było kiedyś. [emoji4]
To mój małżonek nie jest taki najgorszy, łazienkę myje zawsze z godzinę, dokładnie. Nauczyłam DziadaMam to samo... albo 20 pytań co gdzie jest. Jakby zmieniało miejsce co chwila i wcale nie stało tam od 5 lat...
ale jak mi ,,umyl" kafelki na ścianie w 3 minuty to mu kazałam umyć dokładnie a nie przetrzeć... to po co przecież umyte... sryte nie umyte. Dlatego wolę sama
Jak ja się cieszę , że jesteście [emoji4] nikt nie dołuje. Dzięki wam się nie zmartwiam. No czasami hahah jak piszecie np o cytomegali a ja jej nie robiłam itp. Hahah [emoji173] [emoji4][emoji4]Podobno takie bóle (dopóki nie są bardzo mocne) nie powinny niepokoić. Na pewno wszystko jest git. Nie bój się, nie zamartwiaj. Przejdzie niedługo
Oj wg mojego też zawsze jest czysto, po co sprzątać [emoji14]To mój małżonek nie jest taki najgorszy, łazienkę myje zawsze z godzinę, dokładnie. Nauczyłam Dziada [emoji14]
Ale ogolnie to jemu nie przeszkadza brud. Jak mawia: mamy inne standardy czystości
Mój dokładnie mówi to samo . A ostatnio. ,, może sprzątaj jak jestem w pracy , bo denerwuje mnie ze podłoga mokra nie moge chodzić i wgl,,Oj wg mojego też zawsze jest czysto, po co sprzątać [emoji14]
Może chcesz się zamienić od czasu do czasu mężem [emoji23][emoji23][emoji23] mój jest cukiernikiem coś ci upichci . A twój by mi trochę ogarnął [emoji23][emoji23]
Hahahaha, jakie wymagania w dupie się poprzewracało tym facetomMój dokładnie mówi to samo . A ostatnio. ,, może sprzątaj jak jestem w pracy , bo denerwuje mnie ze podłoga mokra nie moge chodzić i wgl,,
Myślałam , że utopie go w misce z wodą do ścierania kurzy . Ale stwierdziłam , że nie warto dopiero co posprzątałam , nabrudziłabym tylko [emoji23][emoji23]