reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Ja też kocham, jutro ubieramy
My dziś na jasełkach byliśmy u córki. Uwielbiam takie mamy plotkary, które siadają i cale przedstawienie dyskutują [emoji38]" Ta ma ta samą sukienkę co na pasowaniu, a Julia na tą z wyprzedaży w h&m itd" [emoji1][emoji1]
My dziś na jasełkach byliśmy u córki. Uwielbiam takie mamy plotkary, które siadają i cale przedstawienie dyskutują [emoji38]" Ta ma ta samą sukienkę co na pasowaniu, a Julia na tą z wyprzedaży w h&m itd" [emoji1][emoji1]
Heda
Wow...mega zdolniacha z ciebieTo ja już na dzisiaj koniec roboty.
Moge troche odpoczac .Biedne to moje dziecko się na ogląda przy okazji [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Heda
Ja niedawno wróciłam ze szpitala, chyba godzinę spędziłam w gabinecie. Na razie każą obserwować bo to nie koniecznie zatrucie ciążowe a problem z bardzo wysokim HCG, któro powoduje że TSH się nie wytwarza (bo niby jest do niego podobne), a to znowu wpływa na podniesienie ciśnienia. Leków póki co nie dostałam. Ale za to zrobili mi usg i dzieciaki mają się dobrze.
Daktyl2016
Gratuluję wizyt udanych ;-)
Anulka ja też mam duży brzuch luuuuz. Wtedy mnie nastraszyl jeden praca i żyłem w strachu pół ciąży jakbym miała mało problemów.
Heda to chyba dobrze.
Madzia, masz magię w rączkach.
Ja dziś odebrałam wyniki m papa i niby to tylko statystyka ale uspokaja bo ryzyko podstawowe miałam 800 a teraz ponad 17000
Anulka ja też mam duży brzuch luuuuz. Wtedy mnie nastraszyl jeden praca i żyłem w strachu pół ciąży jakbym miała mało problemów.
Heda to chyba dobrze.
Madzia, masz magię w rączkach.
Ja dziś odebrałam wyniki m papa i niby to tylko statystyka ale uspokaja bo ryzyko podstawowe miałam 800 a teraz ponad 17000
Zając Czerwcowy
Gratuluję udanych wizyt
A ja wracam do domu w turbo korku na moje nieszczęście mieszkam obok dwóch galerii handlowych...
Daktyl to super wiadomość
A ja wracam do domu w turbo korku na moje nieszczęście mieszkam obok dwóch galerii handlowych...
Daktyl to super wiadomość
Wow.. małe arcydziełoTo ja już na dzisiaj koniec roboty.
Moge troche odpoczac .Biedne to moje dziecko się na ogląda przy okazji [emoji23][emoji23][emoji23]
madziarra21
Ja mam identycznie. W dzień tak nie zwracam uwagi na ruchy jak sie ruszam a wieczorami raz na kilka dni mocno małego czuje. Dziś pierwszy raz w dzień jak stałam i coś robiłam to poczułam kopniaczka. A tak to się muszę wyciszyć, wsłuchać w brzuch u trochę go poszturchać to daje znaki, że wszystko okejDziewczyny mam pytanie do tych które czuły/czują ruchy dziecka. Czy czujecie te ruchy codziennie. Moje maluchy czasem szaleją że usiedzieć nie idzie. A czasem po 3 dni cisza. Ostatnio chyba się ukryły między nerkami bo wogóle nie wyczuwam ruchów. Są jeszcze przecież dość malutkie więc chyba to normalne że te ruchy nie są regularne.
Ja dzis też odbierałam ze szpitala kuzyna żonę (40lat) po zabiegu. 4 poronienie w ciągu 2 lat, teraz w 9 tyg. Wczoraj poszła na normalną wizyte i serduszka nie było od dwóch dni. Przykre. Niektórzy nie chcą i mają a inni pragną a nie mogą.Justyna przykro mi z powodu tragedii koleżanki, przechodziłam to trzy razy i wiem co to znaczy.
Gratuluję udanych wizyt dziewczynki!
reklama