reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja też kocham, jutro ubieramy:)

My dziś na jasełkach byliśmy u córki. Uwielbiam takie mamy plotkary, które siadają i cale przedstawienie dyskutują [emoji38]" Ta ma ta samą sukienkę co na pasowaniu, a Julia na tą z wyprzedaży w h&m itd" [emoji1][emoji1]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja niedawno wróciłam ze szpitala, chyba godzinę spędziłam w gabinecie. Na razie każą obserwować bo to nie koniecznie zatrucie ciążowe a problem z bardzo wysokim HCG, któro powoduje że TSH się nie wytwarza (bo niby jest do niego podobne), a to znowu wpływa na podniesienie ciśnienia. Leków póki co nie dostałam. Ale za to zrobili mi usg i dzieciaki mają się dobrze.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję wizyt udanych ;-)
Anulka ja też mam duży brzuch luuuuz. Wtedy mnie nastraszyl jeden praca i żyłem w strachu pół ciąży jakbym miała mało problemów.

Heda to chyba dobrze.

Madzia, masz magię w rączkach.

Ja dziś odebrałam wyniki m papa i niby to tylko statystyka ale uspokaja bo ryzyko podstawowe miałam 800 a teraz ponad 17000

Dziewczyny mam pytanie do tych które czuły/czują ruchy dziecka. Czy czujecie te ruchy codziennie. Moje maluchy czasem szaleją że usiedzieć nie idzie. A czasem po 3 dni cisza. Ostatnio chyba się ukryły między nerkami bo wogóle nie wyczuwam ruchów. Są jeszcze przecież dość malutkie więc chyba to normalne że te ruchy nie są regularne.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam identycznie. W dzień tak nie zwracam uwagi na ruchy jak sie ruszam a wieczorami raz na kilka dni mocno małego czuje. Dziś pierwszy raz w dzień jak stałam i coś robiłam to poczułam kopniaczka. A tak to się muszę wyciszyć, wsłuchać w brzuch u trochę go poszturchać to daje znaki, że wszystko okej :)
Justyna przykro mi z powodu tragedii koleżanki, przechodziłam to trzy razy i wiem co to znaczy.
Ja dzis też odbierałam ze szpitala kuzyna żonę (40lat) po zabiegu. 4 poronienie w ciągu 2 lat, teraz w 9 tyg. Wczoraj poszła na normalną wizyte i serduszka nie było od dwóch dni. Przykre. Niektórzy nie chcą i mają a inni pragną a nie mogą.

Gratuluję udanych wizyt dziewczynki!

reklama
Do góry