Arya88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo mnie wiele osob pyta co kot jeszcze robi w domu... mam ochotę utluc [emoji35]Śliczne te Wasze zwierzaki [emoji173] ja też mam swoją ukochaną psią córeczke Moja to już staruszka,bo ma 12lat
Heh apropo zwierząt,moja koleżanka ostatnio pytała co zrobie z psem jak sie dziecko urodzi nienawidze jak ktoś o coś takiego pyta..potem sie śmiała,że ją prawie wzrokiem zabiłam
W ogóle nie mam ochoty na cole... jest mi po niej niedobrze... wypije parę łyków ale najczęściej po jakimś ciężkim jedzeniu żeby się odbiłoDziewczyny,czy wy tez tak jak ja macie taka chcicę ..na colę...wczorajsze popoludnie prawie dwa litry wciągnelam.
.masakra.wiem ze nie powinnam bo to kofeina ale to bylo silniejsze.nie robie tego na codzien...
Fantastycznie ! Aaa gratuluję :*Zaraz Was nadrobie dziewczynki Ale na gorąco dam znać że wszystko okej , dzidziol starszy o tydzień więc tak jak było co wizytę. No i chłopak na 100 % !!!! Jestem mega zaskoczona bo mam córkę i byłam pewna że będzie druga laska. Zdjęcia nie mam bo nie chciał się ładnie ułożyć Ale wielkoludek już jak nie wiem )
Dobra czytam Was
Z Gdyni, a poród planuje w Redłowie
Dziewczyny,czy wy tez tak jak ja macie taka chcicę ..na colę...wczorajsze popoludnie prawie dwa litry wciągnelam.
.masakra.wiem ze nie powinnam bo to kofeina ale to bylo silniejsze.nie robie tego na codzien...