reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Śliczne te Wasze zwierzaki [emoji173] ja też mam swoją ukochaną psią córeczke :D Moja to już staruszka,bo ma 12lat :)
Heh apropo zwierząt,moja koleżanka ostatnio pytała co zrobie z psem jak sie dziecko urodzi :o nienawidze jak ktoś o coś takiego pyta..potem sie śmiała,że ją prawie wzrokiem zabiłam :D
Ooo mnie wiele osob pyta co kot jeszcze robi w domu... mam ochotę utluc [emoji35]

p19u9jcg81ehxczt.png

Dziewczyny,czy wy tez tak jak ja macie taka chcicę ..na colę...wczorajsze popoludnie prawie dwa litry wciągnelam.
.masakra.wiem ze nie powinnam bo to kofeina ale to bylo silniejsze.nie robie tego na codzien...

uwo9dqk323h73wzt.png
W ogóle nie mam ochoty na cole... jest mi po niej niedobrze... wypije parę łyków ale najczęściej po jakimś ciężkim jedzeniu żeby się odbiło;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Zaraz Was nadrobie dziewczynki Ale na gorąco dam znać że wszystko okej , dzidziol starszy o tydzień więc tak jak było co wizytę. No i chłopak na 100 % !!!! Jestem mega zaskoczona bo mam córkę i byłam pewna że będzie druga laska. Zdjęcia nie mam bo nie chciał się ładnie ułożyć Ale wielkoludek już jak nie wiem :))

Dobra czytam Was :)

Fantastycznie ! Aaa gratuluję :*

p19u9jcg81ehxczt.png

Madziarra gratuluję z całego serduszka. Jak ja bym chciała juz wiedzieć co będę miała. Ale pewnie prędko się nie dowiem. Mam wrażenie ze moja gin woli powiedzieć na 100% co będzie a nie strzelać.

Cola to raczej nie ale ostatnio tak mi się chciało gazowanego napoju grejfrutowego ze wypiłam cala butelkę prawie.

reklama
Jaka dzielnica? Może spotkamy się na porodówce hehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Z Gdyni, a poród planuje w Redłowie;)

Dziewczyny,czy wy tez tak jak ja macie taka chcicę ..na colę...wczorajsze popoludnie prawie dwa litry wciągnelam.
.masakra.wiem ze nie powinnam bo to kofeina ale to bylo silniejsze.nie robie tego na codzien...

uwo9dqk323h73wzt.png

Też :D kupuję puszkę, biorę dużego łyka, a resztę oddaję mężowi :D eh

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry